Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a szörnyű igazság, szomorú hírt közölt Sebestyén Balázs

Ez a szörnyű igazság, szomorú hírt közölt Sebestyén Balázs

A műsorvezető vasárnap fejezte be a forgatást Kolumbiában Vadon Janival, akiknek már nagyon hiányoztak a családjai.

Sebestyén Balázs egyenesen Kolumbiából adott interjút a Story magazinnak, ahol a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatja. Mint kiderült, egyáltalán nem laknak ideális körülmények között Vadon Janival, akivel ketten vezetik a műsort:

“Amióta kint vagyok, már kétszer beázott a szobám. Szóval a luxustól baromi messze vagyunk. Egy tök egyszerű szállodában lakunk Janival, és igazából minden a munkáról szól. Nem nagyon van idő másra”

– mondta a lapnak. Feszített tempóban dolgoznak, csak egy nappal vannak előbb annál, amit a nézők a tévében látnak. A játékosokkal ugyanakkor jól kijön.Azt is elmondta, hogy nehezen mondott igent a felkérésre, hogy vezesse a műsort, de nem akarta cserbenhagyni a csatornát. Ugyanakkor így el kellett szakadnia a családjától, és nehezebb feladat hárult a feleségére, Vikire.

“Viki mindig nagyon sokat vállal magára, nem csak ilyenkor, az év minden napján. Sokszor magam sem értem, hogy képes ennyi mindent kézben tartani, és mindent türelemmel kezelni. Ő teremti meg és jelenti a gyerekek számára az otthont és a biztonságot. Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk” – nyilatkozta.


Arról is beszélt, hogy a magánéletében teljesen másként viselkedik, mint a tévében.

“A civil életben én inkább egy komoly pali vagyok, és kicsit csendesebb is, mint amit a külvilág lát, hall belőlem. De azért a humort egy nagyon jó forrásnak tartom, ami egyértelműen kell a túléléshez. Fontos, hogy meg tudjuk őrizni a humorérzékünk, mert az sok mindenen átsegít minket. Úgyhogy alapvetően mindenhez humorral állok”

– mesélte.

A pályájával kapcsolatban elégedettnek érzi magát. 25 év műsorvezetés után elsősorban a hallgatók motiválják, akik családtagként tekintenek rá és társaira, és még mindig nagyon szereti a munkáját. Szerinte ez fontosabb, mint a siker.“Az a legfontosabb, hogy az ember jól érezze magát, és szeresse, amit csinál. A siker ugyanis múlandó, és kéz a kézben jár a kudarccal és a csalódással is. De ha megtalálod azt, amit szeretsz csinálni, akkor egyetlen napot sem kell dolgoznod. Én valahogy így élem ezt meg, így valójában soha nem is dolgoztam”

– mondta a műsorvezető.

loading...