Kezdőlap AKTUÁLIS Ez a pár 11 gyermeket fogadott örökbe… amit pár év múlva a...

Ez a pár 11 gyermeket fogadott örökbe… amit pár év múlva a hatóság megállapít, attól a gyomrom felkavarodott!

Hirdetés

Carlyle Smith szociális munkás, és az ő feladata, hogy jó otthonokat találjon a gyermekek számára, és meggyőződjön arról, hogy a nevelőszülőknél megvan az segítség, amelyre a gyerekeknek szüksége van.

De évekkel ezelőtt ellátogatott egy családhoz, akiknek nagy szüksége volt a segítségre…

Hirdetés

Sharen és Michael Gravelle egy távoli területen éltek az erdő közelében. Megkérték Carlyle-t, hogy látogassa meg őket, hogy segítséget kérhessenek a háztartásukhoz. Miután tizenegy gyermeket neveltek a gondozásukban, az etetés és gondozás feladata túlságosan nagy feladattá vált a számukra.

De amikor Carlyle megérkezett az otthonukba, gyorsan rájött, hogy valami nagyon nincs rendben.

Sharen azonnal elrendelte a gyerekeknek, hogy menjenek ki a házból, és játszanak az udvaron. Amikor az egyik gyermek belépett a fürdőszobába, azt mondta neki az anyja, hogy “menj fel, zárd be az ajtód, és holnap délutánig ne gyere ki a ketrecedből”.

Sharen a gyerekeket “majmoknak” nevezte, ami Carlyle-t még gyanakvóbbá tette, tekintve, hogy a fehér párok gondozása alatt álló összes gyermek afroamerikai volt.

Beszélgetésük során Michael, a nevelőapa elmondta Carlyle-nak, hogy úgy érezte, “Mózes vezette ezeket a gyerekeket az ígéret földjére.”

Furcsa módon a házaspár szinte büszke volt a szörnyű körülményekre, amelyeket a gyerekeknek teremtettek, és Carlyle-t is felvitték, hogy megmutassák neki a ketreceket, ahol a gyerekek aludtak.

Michael elmagyarázta, hogy ezek a ketrecek riasztóberendezéssel vannak összekötve, és így tudta, hogy melyik gyerek próbál kijutni a ketrecből.

“Úgy gondoltam, hogy ezeket a gyerekeket szörnyek gondozzák,” magyarázta Carlyle.

Hazaérve a látogatásról Carlyle tudta, hogy valamit kell tennie kell. Felhívta a felügyelőt, és teljes beszámolót tartott arról, amit látott.

Ezzel a hívással olyan események láncolatát indította el, amelyet két évig húztak a rendőrség beavatkozása előtt. Az ügy rendőrei közül az egyik tisztán emlékszik a vizelet és a verejték illatára, amely átjárta az otthont. Siralmas körülmények között éltek.

Amikor a vizsgálat befejeződött, a gyerekeket elvették a pártól. Sharent és Michaelt elítélték a gyermekek bántalmazásáért, és két év börtönbüntetést kaptak.

A gyerekek most már felnőttek, és egyiküknek sem volt alkalma találkozni azzal a férfival, aki megmentette őket. De amikor közülük ketten megosztották a történetüket a Dr. Phil show-ban, mindez megváltozott. Abba és Simon végül találkoztak a megmentőikkel szemtől szemben…

A találkozásuk szívmelengető volt, mindannyian küszködtek a könnyeikkel.

Megnézheted, ahogy Carlyle elmeséli az egész történetet ebben a videóban…

 

Nehéz elképzelni, hogy az emberek ennyire kegyetlenek is lehetnek, főleg tehetetlen gyerekekkel. Ez a pár 11 gyermeket vitt a pokol fenekére, de szerencsére Carlyle ott volt, hogy kiszabadítsa a gyermekeket a rettenetes fogságukból. Remélhetőleg ez a történet néhány változtatást kényszerített a nevelőszülői rendszer működésében.

De legalább a 11 gyermek számára ez a történet boldog véget ért. Mostanra felnőttek, és sikerült ezt a szörnyű időszakot maguk mögött hagyni.

Forrás:www.buzzblog.eu

Hirdetés
loading...