Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a függőséged a csillagjegyed szerint- Ebbe sokan belepirulnak majd!

Ez a függőséged a csillagjegyed szerint- Ebbe sokan belepirulnak majd!

Nincs olyan ember a világon, akinek ne lenne valamilyen függősége, berögződése, ami nélkül aligha tudná elképzelni az életét. Ezzel akkor van baj, ha teljesen átveszi felettünk az uralmat.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegynek mi a gyenge pontja ezen a téren, akkor olvass tovább.

Kos – Hatalomvágy

Szeretnél mindenki és minden felett uralkodni. Azt szeretnéd, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon és az eltökéltségednek köszönhetően a legtöbbször ez így is alakul. A fontos, hogy jó célra használd ezt a tulajdonságot.

Bika – Pénz

Folyamatosan a pénzt hajtod, azon elmélkedsz, hogy hogyan lehetne többet keresni, mégis, ha elérkezik az idő, hogy kihasználd, amit megszereztél, akkor egyből visszafogod magad és spórolsz. Vágysz a gazdagságra, de mégsem tudod kiélvezni nyugodt szívvel.

Ikrek – Beszéd

Egyszerűen képtelen vagy befogni a szádat. Nem veszed észre, hogy mikortól kellene elhallgatnod. Mindig a tiéd kell, hogy legyen az utolsó szó. Nem tudsz könnyedén lezárni egy beszélgetést, mert folytonosan megtoldanád még egy gondolattal. Ismerd fel, hogy hallgatni néha arany.

Rák – Szerelem

Az egyik legnagyobb kapcsolatfüggő a csillagjegyek közül. Minden gondolatod a párkapcsolat körül forog, ha benne vagy egyben, ha nem. Képes vagy a párodért teljesen átalakulni, ha az kell, hogy a kapcsolat működőképes legyen.

Oroszlán – Hiúság

Nagyon büszke típus vagy, aki mindenki előtt azt mutatja, hogy őt semmivel nem lehet megsérteni, megsebezni. Kitartóan ellenállsz mindennek, még akkor is, ha egyáltalán nem érzed magadban az erőt hozzá. Inkább szenvedsz belül, semhogy gyengének és sikertelennek lássanak.

Szűz – Perfekcionizmus

Körülötted mindig mindennek tökéletesnek kell lennie. Komoly elvárásokat fektetsz le magad és mások elé is. Ha az életedben nem alakul minden úgy, ahogyan azt eltervezted, akkor képes vagy elveszteni a kontrollt.

Mérleg – Balansz

Minden egyes percben harmóniát kívánsz tapasztalni magad körül, ami valljuk be, nem egyszerű dolog. Ha valami csak egy kicsit is kibillen az egyensúlyból, te is elveszted a türelmedet. Nehezen viselsz egy veszekedést vagy egy komolyabb kritikát.

Skorpió – Szenvedély

A végletek embere vagy, aki higgadtan szinte semmilyen szituációt nem képes megélni. Vagy őrülten szerelmes vagy, vagy nagyon gyűlölsz. A nyugodt hangnem a te szótáradból hiányzik és legtöbbször az érzelmeid vezérelnek.

Nyilas – Izgalom

Nem tudod elviselni azt, ha a napok egymás után ugyanolyan ütemben és formában telnek. A monotónia a halálod. Szükséged van arra, hogy valami új impulzus mindig érjen. Ha minden tökéletes az életedben az sem elég, ha közben semmi izgalom nem ér.

Bak – Munka

Haladni akarsz előre rendületlenül. Jó pozícióra vágysz és sok-sok pénzre, hogy az álmaidat valóra válthasd. Az sem zavar, ha ezért éjt nappal téve gürizned kell. Bár sikerrel jársz, a pénznél és a pozíciónál többet nem igazán tapasztalsz meg, hiszen időd sem lenne rá.

Vízöntő – Szabadság

Nem viseled könnyen a kötöttségeket, és ha leláncolva érzed magad, abba lelkileg belerokkansz. Nem tudsz úgy létezni egy párkapcsolatban vagy úgy végezni egy munkát, hogy közben rabnak érzed magad. Nehezen találsz rá az igazira mindkét területen.

Halak – Érzelmesség

Rettenetesen érzékeny vagy és ha a dolgok nem a szíved vágya szerint alakulnak, könnyen lelombozódsz. Vagy őszintén kiadod az érzelmeidet és teljesen nyitott könyvvé válsz, vagy mindent magadba fojtasz és belül szenvedsz. Egyik sem ideális.

tudasfaja.com

loading...