Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a csillagjegy csak idős korában fogja megtudni, hogy mi a boldogság!

Ez a csillagjegy csak idős korában fogja megtudni, hogy mi a boldogság!

Hirdetés

Vannak akik egész életükben panaszkodnak, siránkoznak, és az életnek csak a rosszabbik oldalát látják. Ha látszólag nincs különösebb okunk rá, vagyis egészségesek vagyunk, van mit együnk, van ahol lakjunk, akkor mégis miért kell mindig a negatív gondolatokkal teletömnünk a fejünk?

 

Hirdetés

Ez az az kérdés, amire valószínűleg soha senki nem fog tudni válaszolni. A lényeg az, hogy próbáljunk meg tudatosan élni, irányítsuk az életünket a pozitív gondolatok felé, és akkor minden sokkal szebb lesz.

Egyes csillagjegyek hajlamosabbak arra, hogy boldogabbak legyenek, mint mások. Az egyik csillagjegy élete tele van kérdésekkel, bizonytalan dolgokkal.

Tudja, hogy túl sokat gondolkozik, és leginkább ez okoz számára fejtörést, nehézséget. Sokat küzd azért, hogy megtalálja a boldogságot, de ezt leginkább a karrier, és a pénz területén keresi.

Csak egy idő után veszi észre, hogy mennyi frusztráció, és harag gyűlt fel benne, és elsősorban ez okozza az elégedetlenségét. Ha ezeket félreteszi, és az eddig elért szakmai sikereire gondol, rá fog jönni, hogy mennyire értékes ember is valójában.

Ez már pontosan elegendő lesz ahhoz, hogy jobb kedvű, és elégedett legyen.

A Halak, és a Skorpión kívül ez a legpesszimistább csillagjegy.


A boldogság csak a második gyerekkorában, vagyis öregségében fogja eltölteni. Ekkor kezd függetlenné, és felszabadulttá válni, lelkileg is valósággal meg fog fiatalodni.

Ez az elemzés csak azokra a Szüzekre érvényes, akik szeptember 15-ig születtek. Akik szeptember 16-21. között születtek, azok valamivel optimistábbak, energikusabbak.

tudasfaja.com

Hirdetés