Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Ez a csillagjegy a legnagyszerűbb nő: Megbízható, hűséges, gondoskodó társ

Ez a csillagjegy a legnagyszerűbb nő: Megbízható, hűséges, gondoskodó társ

Hirdetés

A horoszkóp szerint a legkülönlegesebb nők ebben a csillagjegyben születtek.

 

Hirdetés

A Bika nőről…

Alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott típus, s csak ritkán mutatja meg temperamentumos oldalát. Az egyensúlyra, a békére, a harmóniára törekszik. A Bika nő békés és vidám környezetben érzi magát a legjobban, nagyon szereti a természetet. Ő csöppet sem kalandvágyó, s kockázatokat is csak nagyon ritkán vállal. Ha teheti, mindenkor a biztosat, a kiszámíthatót választja. A legjobban akkor érzi magát, amikor kiszámítható az élete, biztos és stabil a munkája, szereti, amit csinál, megbízható társakkal veheti körbe magát. A váratlan változásokat csöppet sem kedveli. Az is biztos, hogy mindig tanul a hibákból, és nem követi el azokat újra.

Bika nő hűséges társ

Kétségtelenül ő az egyik legelkötelezettebb és legkitartóbb partner a szerelemben. Sosem csalná meg a párját, de neki is nagyon fontos, hogy megbízhasson a társában, tudja, hogy mindig és mindenben számíthat rá. Csak akkor kötelezi el magát hosszú távon, ha teljesen biztos a párkapcsolatában. De ha megteszi, nála csodásabb és hűségesebb társat aligha találni.Ha el akarod nyerni a szívét, kitartó udvarlásra készülj, s csak lassan és óvatosan haladj nála. Az is biztos, nagyon figyelmes, gondoskodó és szeretetteljes partnerre találsz a személyében, ha sikerrel jársz. Minden tőle telhetőt megtesz a boldogságotokért, a párkapcsolatért.

Különleges barát

Amilyen megbízható a párkapcsolatban, pontosan olyan lojális és hűséges barát is. A Bika nő a barátait is nagyon komolyan veszi, mindenben és mindenkor lehet rá számítani. Önzetlen és nagylelkű, pontos és kiszámítható. Vakon bízhatsz benne, sosem csapna be téged. Viszont cserében ugyanezt várja tőled: legyél te is megbízható és ő is számíthasson a barátságodra. De ez nem jelenti, hogy folyton a nyakadon lógna. Sőt, nagyon önálló típus. Nála a minőség többet ér a mennyiségnél. Épp ezért, ha a barátjaként gondol rád, megtisztelőnek érezheted.

Hirdetés
loading...