Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 legpesszimistább csillagjegy mind közül. Te is közéjük tartozol?

Ez a 3 legpesszimistább csillagjegy mind közül. Te is közéjük tartozol?

Hirdetés

Az emberek alapvetően optimista, vagy pesszimista alkatúak. Hogy melyik kategóriába tartozunk, nagyban befolyásolja a környezetünk, neveltetésünk, szüleink, családtagjaink, barátaink életfelfogása. Az asztrológusok szerint az is meghatározó, hogy milyen csillagjegybe születtünk.

Van 3 csillagjegy, melynek szülöttei alapjában véve sokkal pesszimistább, mint a többiek. A jó hír viszont, hogy ha pesszimisták is vagyunk, változtathatunk életszemléletünkön.

Hirdetés

 

Ikrek

 

Bár kívülről úgy tűnik, hogy mindig vicces, és sziporkázó vagy, azonban az állandó viccelődés mögött gyakran feszültség, és bizonytalanság áll. Ez abból adódhat, hogy rettegsz a jövőtől, nem érzed magad biztonságban, ha nem látod előre a dolgokat. Jobb, ha nem állítasz fel nagy elvárásokat mindennel szemben, már csak azért is, hogy később ne kelljen csalódnod.

 

Szűz

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy nehogy elveszítsd a nehezen megszerezett hírnevedet. Állandóan attól rettegsz, hogy lentebb csúszol a ranglistán, és már nem fognak annyira értékelni a barátaid. Hajlamosa vagy állandóan borúsan látni a világot, és nagyon kritikus vagy önmagaddal szemben is. Mindenből problémát csinálsz, és nehezen tudod elképzelni, hogy ennyi baj mellett az élet szép is lehet.

Bak

Mindenben csak a rosszat látod meg. Nagyon kimért vagy, és az élet minden lépését igen komolyan veszed. Jó lenne egy kicsit néha lazítani, mókázni, és akkor meglátod, minden sokkal könnyebben menne. Hidd el, hogy nem probléma az, ha nem tudsz mindenkit, és mindent állandóan az ellenőrzésed alatt tartani. Attól a világ még menni fog a saját rendje szerint. Foglalkozz csak a saját életeddel, és légy derűlátóbb.

Hirdetés
loading...