Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ez a 3 csillagjegy szülötte lesz a legszerelmesebb januárban! Te köztük vagy?

Ez a 3 csillagjegy szülötte lesz a legszerelmesebb januárban! Te köztük vagy?

Hirdetés

2020 januárjában 3 csillagjegy szülötteinek fenomenális szerelmi kalandokban, érzelmekben lesz részük, szinte lángra gyúl a szívük és eszüket veszi a szerelem. A párkapcsolatban élők még szorosabbra fűzhetik kötődésüket, az egyedülállók pedig rátalálhatnak a nagy Őre.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötteinek csodás januárban lesz részük, főleg 12-én, amikor a Vénusz bolygó hatására kinyílik a szívük, és minden tökéletesen alakul a párkapcsolatukban. Helyreáll a kommunikáció, és ismét feltámad a romantika, az erotika iránti vágy. Ezt január 19-én a Jupiter is megerősíti. A párkapcsolatban élők január 12–20. között számíthatnak a legtüzesebb napokra, amikor a szenvedély, a vágy lesz az úr. Az egyedülállóknak, ebben az időszakban, az a legfontosabb, hogy nyitottak legyenek, tárják ki a szívüket és hagyják, hogy az érzelmeik irányítsák az életüket.

Hirdetés

Skorpió

Minden szempontból remek dolgok történnek januárban a Skorpiókkal, de kifejezetten a szerelmi életük virágzik fel. A Vénusz 19-ig nagyon sok pozitív energiát szabadít fel, amelynek révén megerősödik a romantika, a szenvedély iránti vágy. A Skorpiók úgy érzik majd, hogy a rózsaszín köd elborítja az elméjüket, főként a hónap legelső, a harmadik és a hetedik napján fog ez megtörténni, hiszen ekkor az érzelmek lesznek a főszerepben. A csúcspont november 25-én lesz, ekkor nagyobb érzelmi zűr keletkezhet, de a Skorpiók le tudják majd nyugtatni magukat, és visszanyerik érzelmi harmóniájukat. A szingliknek is több örömben lesz részünk januárban, hiszen megtapasztalhatják az igaz szerelmet.

Nyilas

Bámulatos hónap lesz a január a Nyilasoknak. A Vénusz felébreszti a bennük rejlő szerelmes kamaszt, így hihetetlen szenvedélyesek lesznek, és a szerelem is ismét fellobban az életükben. Kommunikatívak, nyitottak, barátságosak lesznek, főleg azokkal az emberekkel szemben, akiket imádnak. Az egyedülállóak azt fogják megtapasztalni, hogy mennyi szeretet árad feléjük. Ha hisznek a nagy Ő-ben, akkor váratlanul bekopoghat az ajtón, erre főként január 21-én lesz nagy esély.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés