Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 csillagjegy nagyon erős intuícióval rendelkezik! Ők a legkülönlegesebbek mind...

Ez a 3 csillagjegy nagyon erős intuícióval rendelkezik! Ők a legkülönlegesebbek mind közül!

Az intuíció egy igen különleges képesség, érdemes hallgatni rá, hiszen így megtudhatjuk, hogy mi a szívünk legbensőbb vágya. Ha aszerint cselekszünk, akkor sokkal elégedettebbek és kiegyensúlyozottabbak leszünk!

Az alábbi 3 csillagjegy igen erős intuíciós képességgel rendelkezik. Ha te is ezek közé tartozol, akkor érdemes egy kicsit gyakrabban hallgatnod a megérzéseidre!

Skorpió

Képes arra, hogy olvasson mások gondolataiban, éppen ezért sokszor igen óvatos a körülötte levőkkel. Erős intuíciója által könnyen ráérez arra, hogy ki a legjobb barátja, és ki az, aki csak kihasználja. Úgy működik, akár egy hazugságvizsgáló, könnyen meg tudja azt is állapítani, hogy ki mond igazat, és ki nem!

Nyilas

A legintuitívabb csillagjegy, és ezt a képességét meditáció által képes még fejleszteni! Soha nem hoz egyből döntéseket, mindig százszor átgondolja a dolgokat. Nála aztán tökéletesen alkalmas az “aludj rá egyet” elve, hiszen utána mindig képes a legjobb megoldást megtalálni. Jó az intuíciós képessége, de gyakran nem használja megfelelően.

Halak

Érzelmes és nagyon intuitív. Érzékeny mások problémáira, figyelmes és gondoskodó. Erős spirituális kapcsolatban áll az arra érzékeny emberekkel, a szíve mindig nyitva áll azok számára, akikhez különleges kötődést érez. Mindig hallgat a szíve hangjára, és soha nem téved!

tudasfaja.com

loading...