Kezdőlap EZOTÉRIA Ez a 3 csillagjegy a legérzékenyebb! Vigyázz, hogy bánsz velük!

Ez a 3 csillagjegy a legérzékenyebb! Vigyázz, hogy bánsz velük!

Hirdetés

Van, aki elsírja magát egy kóborkutya láttán, mások pedig csak úgy elsétálnak mellette, sőt még akár gyűlölködve is beszélnek róla. Minden embernek más a lelki beállítottsága, vannak akik érzékenyebbek egy kicsit, mint a többiek.

Nézzük, melyik az a 3 csillagjegy, amely a legérzékenyebb!

Hirdetés

Ikrek

Szelíd és ragaszkodó. Nem túl magabiztos, több időre van szüksége, míg meghoz egy döntést, ezért kissé határozatlannak tűnhet. Tisztában van vele, hogy mérlegelnie kell, mielőtt döntene. Nagyon ki tud borulni, ha rosszul döntött, és emiatt nem úgy sikerülnek a dolgok, mint ahogy azt elképzelte. Általában túlterhelt, és stresszes.

Rák

Nagyon érzékenyek, és érzelmesek. Szinte minden romantikus filmen képesek sírni, de ettől csak megkönnyebbülnek, nem lesznek rosszkedvűek. Nagyon intuitívak, könnyen átveszik más emberek hangulatát. Néha a megérzéseik segítségükre is van, könnyebben tudnak boldogulni bizonyos helyzetekben. Mindent szívvel-lélekkel csinálnak, nagyon szentimentálisak.

Szűz

Óvatosak, mindig szeretik tudni, hogy mi történik körülöttük, és előre felkészülnek a történésekre. Nagyon fejlettek az érzékszerveik, minden illatra, szagra, hangra különösen érzékenyek. Kritikusak önmagukkal szemben, ezért egy kicsit maximalisták is. Ha szerelmesek lesznek, nagyon odaadóak, és önfeláldozóak.

Hirdetés