Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ex-felesége elrabolta a lányukat és eltűnt. 12 évvel később kapott egy telefonhívást...

Ex-felesége elrabolta a lányukat és eltűnt. 12 évvel később kapott egy telefonhívást és teljesen lefehéredett!

Hirdetés

Csak egy hétvégére hagyta a lányát az ex-feleségével. A 4 éves Sabrina az apjához hajolt, megölelte, és azt mondta: “Soha ne felejts el engem, apa”. Amikorra Greg Allen megértette ezeknek a szavaknak a jelentését, túl késő volt. A volt felesége elrabolta a lányukat és eltűnt.

A vészharangok kezdetektől fogva Greg feje fölött szóltak. Amikor a házaspár keresztülment a váláson és Greg Allen teljes felügyeletet szerzett az egyetlen lányuk felett, ex-felesége, Dara Llorens azzal fenyegetőzött, hogy elviszi a lányt, és eltűnik.

Hirdetés

Dara nem akarta, hogy a lányuk ismerje az apját. Rengeteg rokonnak beszélt fenyegetésről és a lányát is rávette arra, hogy mondjon bizonyos dolgokat az apjáról az óvodában. Olyan dolgokat, amelyek ahhoz vezettek, hogy szociális szervezetek kezdték kérdezgetni a 4 éves Sabrinát, vajon az édesapja szexuálisan zaklatja-e és bántja-e őt és az anyját.

A Gyermekfelügyeleti Szolgálat (CPS) elvitte az iskolából és megkérdezte, hogy Apu megérintette-e őt. Sabrina elmondta nekik; “Az, hogy apa megverte anyát egy hazugság, amit anyu mondott, hogy mondjak.“- mondta Greg egy interjúban.

Nyilvánvaló volt, hogy az anya hajlandó bármilyen messzire elmenni, hogy elérje, amit akar. És amikor Greg megpróbált tovább harcolni, azt mondták neki, hogy semmit sem tehet.

Végül a helyzet csillapodni kezdett. Az ex-feleség, Dara hirtelen boldog és kedves volt, amikor beszélgettek, Greg pedig hitte, hogy végül összeszedte magát. Nem tudta, hogy Dara tervet eszelt kis. Egy olyan terv, amellyel el tudja rabolni a kislányt és eltűnni egy hétvége leforgása alatt.

Amikor letettem az anyjánál, adtam neki egy búcsú puszit, ő pedig ezt mondta:” Apa soha, de soha nem felejts el engem.” A legutóbbi látogatások alkalmával, amikor vittem őt, Sabrina mindig feszült volt, bár Dara nagyon kedvesen viselkedett. Nyilvánvalóvá vált, hogy Sabrina miért volt olyan ideges, hiszen érezte, hogy mi fog történni.” – mondta Greg.

Dara és Sabrina egy 2002-i áprilisi vasárnap után nem került elő. Greg azonnal kapcsolatba lépett a rendőrséggel, de anya és lánya nyom nélkül eltűnt.

Egy évvel később Greg közel állt ahhoz, hogy megtalálja őket, hiszen anyát és lányát felismerték, nem messze attól a helytől, ahol Greg tartózkodott, miközben a lányát kereste Mexikóvárosban. Egy tanár riasztotta a rendőrséget, miután halotta, hogy a kislány azt mondja, hogy az édesapjával akar élni az Egyesült Államokban.

A mexikói rendőrség azonban nem reagált elég gyorsan – és az anyuka ismét menekülni kezdett a lányával. Greg nem hallott semmit róluk a következő 11 évben. De soha nem adta fel a reményt.

Mexikóban élt, spanyolul tanult és terjesztette a lánya történetét. Sabrina története bejárta a világot. Majd egy Greg telefonja megcsörrent.

A rendőrség egy lakást talált a papalotlai Tlaxcalában, Mexicovároson kívül, amelyet két hete figyeltek. Letartóztatták az anyát és visszavitték a lányt az Egyesült Államokba.

Greg, abban a pillanatban éppen a fogorvosnál volt és nem akarta elhinni, hogy ez igaz. Megdermedt, majd hirtelen kiugrott a fogorvosi székből.

Az elmúlt 12 évben Sabrinát arra tanította az édesanyja, hogy gyűlölje az apját. Kezdetben nem volt kész arra, hogy találkozzon az apjával, viszont találkozott az apja új feleségével. Majd egy idő után végre elérkezett az idő, hogy újra lássák egymást.

Greg 12 éve látta utoljára imádott lányát. Az újratalálkozás egy olyan pillanat volt az életében, amit sosem felejt el.

Az elmúlt év egy igazi hullámvasút volt, de szeretném azt gondolni, hogy a nehezét már a hátunk mögött hagytuk. Örömmel jelenthetem ki, hogy egyre erősebb a kapcsolatunk Sabrinával.”- írta Greg a Facebook oldalán.

Hirdetés