Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Ettől vagy ellenállhatatlan a csillagjegyed szerint

Ettől vagy ellenállhatatlan a csillagjegyed szerint

Hirdetés

Mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, amely mások számára vonzó és irigylésre méltó. Lássuk, hogy melyik csillagjegy mivel veszi le a lábáról a többieket.

 

Hirdetés

Kos

A bártorságod, a tüzességed és a szenvedélyed. Nem félsz új utakra lépni és új kihívásokkal szembenézni és ez a szerelmi életedre is igaz. Nagyon kalandvágyó vagy és bármire rá lehet venni.

Bika

Egyáltalán nem félsz kimutatni a vonzalmad és ez nagyon imponál másoknak. Az élet bármely aprósága képes neked örömet okozni, így soha nem unatkozik melletted a párod.

Ikrek

A személyes csáberőd, a szellemességed és a közvetlenséged teljesen elragadó és ezt te is tudod. Mindig van miről beszélned és a humorérzéked is páratlan. Arról már nem is beszélve, hogy nagyon jó tanácsokat tudsz osztogatni.


Rák

Attól függetlenül, hogy időnként hangulatingadozásokkal küzdesz és túl érzékeny vagy, szenvedélyességednek kevesen tudnak ellenállni és bárki, aki képes magába bolondítani, szerencsésnek mondhatja magát, mert teljesen elkötelezed magad felé.

Oroszlán

Nagyon hűséges vagy és soha nem inogsz meg és ezt mindenki nagyra értékeli. Mindenek felett védelmezed azt, akit szeretsz és ettől nagyon különlegesnek érzi magát, aki melletted lehet. Határozott és magabiztos vagy, aki élvezi az életet.

Szűz

Nagyon gyakorlatias és egyenes vagy, ami a veled való kommunikációt megkönnyíti. Te soha nem fogsz kertelni, hanem megmondod, amit akarsz, így melletted nem lehet kétségek közt vergődni. Nincs még egy olyan megbízható jegy, mint te.

Mérleg

Igazán tudod, hogyan kelts kellemes légkört magad körül. Még akkor is mosoly ül az arcodon, amikor nehéz időket élsz meg. Nem adsz fel könnyen semmit és ezért is nagyon szerencsés, aki elnyeri a szívedet. Bármit képes vagy kezelni és mindig a harmóniára törekszel a párkapcsolatodban.

Skorpió

Az egyik legtitokzatosabb jegy vagy mind közül. A rejtélyes bensőd az, ami sokakat vonz, de csak nagyon kevesen tudják megérteni, hogy mi lakozik benned. Te azonban így szereted a dolgokat. Szégyentelenül flörtölsz és a kiszemelt áldozat perceken belül a tenyeredből eszik majd.

Nyilas

Senki nem unatkozik veled, az már egyszer biztos. Félelmek nélkül élsz és alig várod, hogy belevethesd magad az újabb és újabb kalandokba és új élményeket szerezz. Haladsz az árral és soha nem akadsz fenn a nehézségeken.


Bak

Példa nélküli az elkötelezettséged és a kitartásod, ami egyben szexivé is tud tenni. Nem mindenki tudja nagyra értékelni a megbízhatóságot és a rendíthetetlenséget, de ha az igazit megtalálod, annak mindennél többet fog jelenteni. Nálad hűségesebb társat ritkán talál az ember.

Vízöntő

Nagyon kedves és gondoskodó személy vagy. Fontos számodra, hogy az emberek jól érezzék magukat a környezetedben. Lelkes, energikus, életigenlő és szeretetteljes személy vagy, akit mindenki kedvel.

Halak

Igazi álmodozó vagy, akinek a belső világa olyan gazdag, hogy ha valaki a közeledbe kerül, az szépen lassan el is merül benne és nehezen tud szabadulni a bűvkörödből.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés