Kezdőlap EZOTÉRIA Ettől a 6 csillagjegytől messzire menekülj, ők fogják összetörni a szíved!

Ettől a 6 csillagjegytől messzire menekülj, ők fogják összetörni a szíved!

Egyes csillagjegyek olyan különleges képességgel rendelkeznek, hogy könnyen bárki fejét elcsavarják, és gyorsan faképnél is hagyják. Ha nem akarsz szenvedni, ezeket a csillagjegyeket jobb, ha elkerülöd!

Kos

Nagyon impulzív, és legtöbbször anélkül cselekszik, hogy meggondolná. Szereti a jó kalandokat, és nem áll messze tőle a hűtlenség sem.

Ikrek

Merész és kíváncsi, szereti az izgalmas helyzeteket, még akkor is, ha azzal veszélybe keveredik. A kis intim játékok nagyon fel tudják kelteni az érdeklődését, könnyen belekeveredik bármibe, nem veszi figyelembe mások érzéseit. Ha egyhangúvá válik a szexuális élete, hamar elkezd unatkozni.

Oroszlán

Mindig a tökéletes partnert keresi, és hajlamos arra, hogy az éppen aktuális lecserélje egy még jobbra. Sok szeretővel, és temérdek kapcsolattal henceg a baráti társaságában.

Skorpió

Az érzéseit mindig mélyen elrejti, szereti, ha körülötte forog a világ, és lesik a parancsait, kívánságait. Azonban, ha valakit meghódított, már nem túl érdekes számára, és gyorsan odébb áll.

Nyilas

Ő egy szabad lélek, soha nem szerette a korlátozásokat, és szabályokat. Egy kapcsolatban sem hajlandó megalkudni senki kedvéért. Inkább a monogám életet választja, de nem áll távol tőle a szeretőtartás gondolata sem.

Halak

A legérzelmesebb csillagjegy, nagyon sok belső harcon megy keresztül. A saját kis világában él, próbálja megvédeni magát a gonosz világtól. Ha partnere nem felel meg az álomvilágának, akkor gyorsan keres magának egy másik ideált.

tudasfaja.com

loading...