Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Erről árulkodik a tudatalattid! Válassz egy ábrát, és megtudhatod!

Erről árulkodik a tudatalattid! Válassz egy ábrát, és megtudhatod!

Úgy tartják, a szem a lélek tükre. Éppen ezért elég csak mélyen a szemébe néznünk valakinek, és máris megérezhetjük az aktuális lelki állapotát, azt, hogy milyen érzelmek rejtőznek benne nagyon mélyen.

Válasszunk egyet az alábbi ábrák közül, azt, amelyik a legjobban tetszik nekünk, és olvassuk el a hozzá tartozó elemzést.

1.Szenvedélyes

Mindig kíváncsi vagy az új dolgokra, erős vágyat érzel arra, hogy kipróbálhasd azokat. Indulj nyitott szívvel a jövő felé, ne engedd, hogy a múlt befolyásoljon.

2.Titokzatos

Egy két lábon járó könyvtár vagy, tele különleges tudással, és információkkal. Néha titokzatos vagy, és nem szívesen nyílsz meg mások előtt. Bújj elő a sötétségből, és ragyogj, mint egy csillag, az emberek szeretnének jobban megismerni.

3.Fényes aura

Minden cselekedettel kitűnsz a tömegből, állandóan tündökölsz, és ezért nem kell különösebben semmit sem tenned. Bizonyos embereknek nagy szüksége van rád, jó, ha a segítségükre sietsz.

4.Örökkévaló lélek

A dolgokat mindig mélységükben látod, de hajlamos vagy arra, hogy szemelől veszítsd a lényeget. Mindig egyik dologról a másikra ugrálnak a gondolataid. Időnként elveszettnek érzed magad, hibázol, mint bárki más, de nehezen tudsz talpra állni. Honnan tudhatnád, hogy melyik a helyes út, ha nem indulsz el?

5.Rejtélyes

Túl sok információt tárolsz másokról, és ezért állandóan megkérdőjelezed a saját életedet, boldogságodat. Ha állandóan kioktatsz, filozófálsz, az emberek lehet unatkozni fognak a társaságodban. Próbálj meg nyugodtabb, és határozottabb lenni.

6.Öreg lélek

Bizonyára nem ez az első életed a Földön. Nem érted, hogy mi miért történik körülötted, nehezen érted meg az embereket, bizalmatlan vagy. Meg kell találnod, hogy mi a tulajdonképpeni hivatásod ebben az életedben. Minden bizonnyal nem ok nélkül vagy itt.

7.Éjszakai madár

Tisztában vagy az igazsággal, de ezt általában inkább megtartod magadnak. Néha túlzásokba esel, nehezen lehet kiigazodni rajtad. Azt keresed, hogy mi a leghasznosabb számodra, és ez szerint próbálsz élni. Csak akkor változz meg, ha úgy érzed, hogy így tudsz előre haladni.

loading...