Kezdőlap AKTUÁLIS Erre senki nem számított – Most jött a borzalmas hír Károly királyról

Erre senki nem számított – Most jött a borzalmas hír Károly királyról

Hirdetés

Az egész világ aggódva figyeli III. Károly brit uralkodó állapotát, mióta nyilvánosságra került, hogy súlyos betegséggel küzd.

 

Hirdetés

Az utóbbi két hétben azonban újabb hírek érkeztek róla: visszatért a nyilvánosság elé, és egyre többször láthatjuk nagyobb eseményeken is.

Hétfőn például a Middle Wallopban található Army Flying Museumban járt, ahol a brit hadsereg veteránjaival találkozott és beszélgetett.

Az egyik katona elárulta Károlynak, hogy tavaly őt is rákos megbetegedéssel diagnosztizálták, és a rákkezelés során elvesztette ízérzékelését.

Erről a király is beszélt, azt mondta, hogy vele is ugyanez történik, azóta, mióta kezeléseket kap a súlyos betegsége miatt. Ez a megosztás tovább erősíti az emberekben azt az érzést, hogy az uralkodó is hasonló nehézségekkel küzd, mint bármelyikük.III. Károly visszatérése a nyilvánosság elé fontos lépés lehet az emberek számára, hiszen ezzel jelezheti, hogy továbbra is elkötelezett a királyi teendői mellett, és személyes példával is tudja segíteni azokat, akik hasonló betegségekkel küzdenek.

Az esemény részleteit a Blikk Rúzs számolta be, és a királyi család népszerűségét tovább növelheti az ilyen személyes történetek megosztása.

Hirdetés