Kezdőlap EZOTÉRIA Erre az 5 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással az október, a 10....

Erre az 5 csillagjegyre lesz a legnagyobb hatással az október, a 10. hónap energiája!

Hirdetés

Elérkezett az október, ami nem csak az őszi időjárást kedvelők nagy öröme, hanem 5 csillagjegyé is, akiknek az életére nagy hatással lesz ez a hónap.

A 10. hónap energiája bőséget, gyarapodást, fejlődést és változásokat hoz majd a mindennapokba, ami különösen 5 csillagjegy számára lesz érezhető. Eláruljuk melyek ezek a csillagjegyek és azt is, hogy ki milyen pozitív energiában részesülhet!

Hirdetés

Bika

A Vénusz, a szerelem bolygója fog érvényesülni október 18-án, így különös hatást gyakorol a Bikák életére. Ez az az időszak, amikor a harmóniára, a lelki békére, egyensúlyra kell törekedni a kapcsolatban, és meg kell őrizni a szerelem lángját is. Azoknak a Bikáknak, akiknek nincsen még párjuk, októberben rátalálhatnak életük szerelmére, a lelki társukra. Az energiaszintjük nagyon magas lesz a Bikáknak, ami pozitívan fog hatni a társadalmi, anyagi státusra is.

Rák

zt, hogy ha netán megváltozott a kapcsolat a családdal, a viszony a barátokkal. Nagy az esélye, hogy a Rák szülötte más városba költözik októberben, amihez a szerelemnek is köze lehet. A Vénusznak köszönhetően a Rákok szexuális élete a hónap közepéig nagyszerű lesz. A szerencse is rámosolyog a csillagjegy szülötteire, például egy olyan állást találhat, ahol kiélheti képességeit, kreativitását. Ha saját lakás vásárlásban gondolkodik a Rák, most megkaphatja a támogatást a családtól, vagy a párjától. Október utolsó hete rendkívül szerencsés lesz a Rákok számára.

Vízöntő

Itt az ideje, hogy minden jól működjön, elérkezett a siker időszaka. Lelkükben ismét fiatalnak érzik magukat, kalandokra, utazásokra vágynak. A Jupiter, a Nap és a Merkúr mind olyan energiákat bocsátanak ki a Vízöntők számára, amelyek segítségével kiélhetik a jegy szülöttei a képességeiket, vágyaikat, álmaikat. Októberben fizetésemelésre is számíthatnak a Vízöntők, és a társas kapcsolatok terén is előrelépés várható.

Mérleg

Lehet, hogy kissé érzékenyek lesznek a következő hetekben, de összességében több pozitívumra számíthatnak, mint kellemetlenségre. A hónap kulcsszavai a következők: megbocsátás, együttérzés, tolerancia. Ezek pedig segítenek, hogy ismét harmóniába kerüljenek a Mérlegek önmagukkal, és környezetükkel. A párjukon is pozitív változásokat tapasztalhatnak a Mérlegek, és ugyanakkor a hónap energiái segítenek abban is, hogy minden téren helyt tudjanak állni a csillagjegy szülöttei.

Oroszlán

Az október vibrációja, energiája erősen kihat majd az Oroszlánok életére, főként ami az adakozást, a jószívűséget illeti. A következő hetekben a harmónia és a feltétel nélküli szeretet veszi át a hatalmat. A jegy szülöttjének most meg van minden esélye, hogy új életet hozzon a világra, a szeretet és szerelem jegyében.

Hirdetés