Kezdőlap AKTUÁLIS Elzavarták a patikából a sírdogáló, két botra támaszkodó idős nénit!

Elzavarták a patikából a sírdogáló, két botra támaszkodó idős nénit!

Hirdetés

Komolyan így kell bánni az idős, beteg emberekkel? Komolyan pár forinton múlhat valakinek az élete?! Figyeljünk már egy picit jobban egymásra! Főleg az idősekre!

Az alábbi történetet egy hölgy osztotta meg nemrég a Facebookon:

Hirdetés

 

“Egy idős néni (recepttel és nem mellesleg két bottal a kezében) a Keleti Pályaudvar mellett pityergett, és láthatóan segítségre várt. Senki nem állt meg megkérdezni mi a baj! Aki mégis megállt, az pedig azonnal tovább ment, amikor a néni kimondta, hogy “280 forint…” (nem jutott tovább a történetben). Ennyire lett volna szüksége.

Anyukámmal megálltunk, mire a néni elmesélte, hogy majdnem 18000 forint (!!) a gyógyszere, amit elment kiváltani, de mivel 280 forinttal kevesebb van nála, így elhajtották. Kisegítettük a hiányzó összeggel. Egy forinttal többet nem fogadott el. Azt mondogatta, hogy “nem vagyok koldus”. A szívem szakadt meg a néniért és szomorú vagyok, hogy nem figyelünk egymásra! Miért? Nem akarok álszent lenni. Valószínűleg én is mentem már el segítségre váró mellett. Csak annyit mondok: figyeljünk egy picit jobban egymásra! Főleg az idősekre! Együtt!”

Ha fontosnak tartod az üzenetet, oszd meg ismerőseiddel is!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés