Kezdőlap EZOTÉRIA Elsőre kedvesek, bájosak, igazi nőnek tűnnek, de ők a legveszélyesebb nők az...

Elsőre kedvesek, bájosak, igazi nőnek tűnnek, de ők a legveszélyesebb nők az egész világon!

Nem minden ember marad az életünk része, aki valaha azzá vált. Egyeseknek annyi a szerepük az életünkben, hogy értékes leckére tanítsanak meg vagy éppen arra hívják fel a figyelmünket, hogy sokkal gondosabban válasszuk meg, kit engedünk a bizalmunkba.

Ha még soha nem árult el egy barátod sem, akkor nagyon szerencsés vagy. Ezután se lankadjon a figyelmed, ha a következő csillagjegyekkel kapcsolatban kétes érzéseid támadnának, mert nem biztos, hogy csak képzelődsz.

Oroszlán

Folyamatosan a rivaldafényben akar tetszelegni, nem számít, hogy milyen helyzetről van szó. Szereti, ha minden szem rászegeződik, nem számít, hogy mi az ára.

Ha arról van szó, akár a barátnőjét is képes elárulni és elcsábítani a párját. Ha akar valamit, akkor azt tűzön-vízen át megszerzi.

Skorpió

Bár egy Skorpió mindennél előbbre tartja a hűséget, legyen szó a barátairól vagy a párjáról, vannak olyan helyzetek, amikor nem restell csalni.

Ha szerelemről van szó, a barátainak is képes hazudni és leépíteni őket, annak érdekében, hogy szíve választottjával lehessen a nap 24 órájában a hét mind a hét napján. Szemérmetlenül hazudik ilyenkor.

Nyilas

A Nyilas nők számára a család mindenek előtt áll, ezért gyakori, hogy az édesanyjuk, a testvérük vagy a párjuk a legjobb barátjuk.

Nekik főleg az a lényeg, hogy valaki lefoglalja és szórakoztassa őket, legyen kivel eljárni, időt tölteni. Ha már erőfeszítéseket kell tenni egy barátért, akkor könnyedén kihátrálnak. Megbánás nélkül el tudnak fordulni a barátaiktól, ha valami neki nem kedvező történik.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...