Kezdőlap AKTUÁLIS Elnézést kér az EON – MINDEN ÜGYFELET ÉRINT, sokan nem tudnak róla

Elnézést kér az EON – MINDEN ÜGYFELET ÉRINT, sokan nem tudnak róla

Hirdetés

Július 1-jétől az E.ON Áramszolgáltató beolvad az MVM Nextbe, jelentős változásokat hozva az áramszolgáltatás területén.

 

Hirdetés

Bár az árak nem változnak, és az áramellátás zavartalan marad, az informatikai átállások miatt az ügyintézés ideiglenesen korlátozott lesz.

Az MVM Next lesz Magyarország egyetemes áramszolgáltatója, ami az Opus TITÁSZ szolgáltatási területein is érvényes lesz.

Fontos hangsúlyozni, hogy az áramszolgáltatás terén semmilyen változás nem várható, az ellátás zavartalanul folytatódik.

Az átállás miatt azonban az áramügyintézés június 28-tól ideiglenesen nem lesz elérhető, és az előrefizetős mérőórákhoz sem lesz lehetőség feltöltőkód vásárlására.Az ügyfeleknek saját maguknak kell gondoskodniuk a mérőóra előzetes feltöltéséről. Az áramszolgáltatás várhatóan július 12-ig szünetelhet az átállás miatt.

Az ügyintézés június 30-ig változatlanul az eddigi elérhetőségeken keresztül történik az E.ON-nál. Az egyes ügyintézési lehetőségek azonban megváltoznak az átalakulás után.

A műszaki ügyekkel, hálózattal kapcsolatos ügyintézésért július 1-jétől a területileg illetékes áramhálózati elosztói engedélyeshez kell fordulni.

Az MVM és az E.ON munkatársai azon dolgoznak, hogy az átállás zökkenőmentesen menjen végbe, de kisebb átmeneti kellemetlenségek előfordulhatnak. Az ügyfelek türelmét és megértését kérik ezért.Az átalakulás végén az ügyfelek számára egységes, hatékonyabb ügyintézési lehetőségek válnak elérhetővé, amelyek segítségével könnyebb lesz az áramszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézése.

Hirdetés