Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Elkezdett szaxofonozni egy tehéncsordának – A reakciójuk mindent visz! (videó)

Elkezdett szaxofonozni egy tehéncsordának – A reakciójuk mindent visz! (videó)

Hirdetés

Rick Herrmann egy oregoni édesapa, aki nemrégiben egy csorda tehenet örvendeztetett meg szaxofon játékával. Rick-nek régi álma volt, hogy megtanuljon egyszer szaxofonon játszani és 7 hónapja el is kezdett gyakorolni.

 

Hirdetés

Rick elmondása alapján egyik nap eldöntötte, hogy nem vár tovább a tökéletes pillanatra, hanem azonnal elkezdi valóra váltani álmát. Még aznap elment venni egy szaxofont. Elmondása szerint 7 hónap után is éppen hogy tud játszani valamit a hangszerén, ám ezt egy tehéncsordának szívesen bemutatná.

A jelenet végül is varázslatosra sikeredett. A tehenek egyenes imádták az előadást.

Rick elmondása szerint mindig is helyet kaptak a tehenek a szívében. Sok időt töltött fiatalon farmokon és olyan gondolata támadt, hogy a tehenek biztosan köré gyűlnének, ha elkezdene hangszeren játszani nekik.

Az előadását Stevie Wonder Isn’t She Lovely című számával kezdte, majd George Michael egyik klasszikusára, a Careless Whisper – re váltott. Rick azt mondta, hogy a kezdők gyakran tanulják ezeket a számokat elsőként.

 

Harmadik dalként a ‘Tequila’-t adta elő és ezzel zárta is a performanszt.

Rick lánya, Erin osztotta meg a felvételeket a Twitteren és kiderült, hogy nem csak a teheneknek, de sok netes felhasználónak is nagyon tetszett az ötlet. A videók azonnal szárnyra kaptak a neten és rengeteg komment is érkezett hozzájuk.

Rick azt is megjegyezte, hogy nem minden állat van odáig ennyire a szaxofonjátéktól. Amikor otthon gyakorol, a család kutyája nem fogja vissza magát és együtt vonyít a zeneszóval.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasaja.com

Hirdetés