Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Elképesztően gyönyörű mézeskalácsokat készít egy magyar cukrász. Ezt neked is látnod kell!

Elképesztően gyönyörű mézeskalácsokat készít egy magyar cukrász. Ezt neked is látnod kell!

Hirdetés

Elkezdett rajzolni a süteményekre, és valóságos művészi költemény született belőlük. Nem mindenki tudná ezt utána csinálni. Az egész világ Czinkné Poór Judit kézműves alkotásait csodálja egy ideje.

Ha eddig a kissé megszáradt, a szájat pirosra festő, tükrös, “szeretlek édesanyám” feliratú mézeskalácsokat ismertük csak, most elájulhatunk a Mézesmanna kínálatától. Nyugodtan üssük be az internetes keresőbe, és csodáljuk a művészi alkotásokat.

Hirdetés

Az ajkai süteménybirodalomban Judit olyan magabiztossággal rajzol és díszít, mintha az anyatejjel szívta volna be tudását. Sokan a mézeskalácsok Da Vincijeként emlegetik, hiszen ilyen precizitással, fantáziával, és tökéletes kivitelezéssel nem minden kézműves vásáron találkozhatunk.

Az internetezők csodájára járnak, munkáját több ezren nézegetik. A cukrász nem csak mézeskalácsokat, hanem porcelánokat is fest, és ugyanilyen magabiztosan varázsolja el azokat is. Hogy mi a titka?

rt

“Nagyon sokat kell gyakorolni” – vallja az alig két éve festegető Judit. Ha még több alkotást szeretnénk nézegetni, a Mézesmanna a Facebookon is megtalálható.

Hirdetés