Kezdőlap AKTUÁLIS Elhunyt – Felfoghatatlan a hír, közleményt adott ki a királyi palota

Elhunyt – Felfoghatatlan a hír, közleményt adott ki a királyi palota

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sorra érik a tragédiák a brit királyi családot, ami miatt hatalmas figyelem övezi mind a nép, mind pedig a világ részéről.

 

Hirdetés

Egymás után érkeznek az aggasztó hírek az egészségügyi problémákkal küszködő családtagokról, miközben a közhangulat sem éppen a legjobb.

A hercegné, Katalin, aki egy rutinműtétnek induló hasi operáción esett át, azóta eltűnt a nyilvánosság elől, és csak találgatások vannak az állapotával kapcsolatban. Az aggodalom tovább fokozódik a nem régóta trónon lévő Károly király betegsége miatt. Rákbetegséggel diagnosztizálták, ami még inkább súlyosbítja az amúgy is nehéz helyzetet.A kálváriát tovább folytatja Sára yorki hercegné, akinek egészségi állapota sem a legjobb. Mellrákkal már korábban küzdött, most pedig újabb teszt eredményére vár, ami eldönti, hogy újabb kihívással kell-e szembenéznie.

Az udvarban történt váratlan haláleset pedig mindent fokozott. Lady Gabriella Windsor férje, Thomas Kingston tragikus hirtelenséggel elhunyt.A család és a közeli barátok megrendültek, és a hercegné, valamint a királyi család többi tagja egyaránt sokkolódott a hírtől. Mindenki emlékezetében él a vidám és boldog esküvőjük, ahol az egész család jelen volt, az unokatestvérek, Vilmos és Harry pedig különösen közel álltak Gabriellához.

Károly király is közleményt adott ki, amelyben kifejezte részvétét és imádkozását fejezte ki Gabriella emlékére. Thomas Kingston mindössze 45 évesen hunyt el, gyermekük nem született.Ezek a tragédiák mélyen megrendítik a királyi családot és az egész országot. A közös fájdalom egyesíti őket, és a nép is szorosan áll a család mellett ebben a nehéz időszakban.

A brit királyi család erőt merít egymás támogatásából és a közös emlékezetből, hogy túl tudjanak lépni ezen a borús időszakon.

Hirdetés