Kezdőlap AKTUÁLIS Elárulta az igazat Szinetár Dóra a házasságáról

Elárulta az igazat Szinetár Dóra a házasságáról

Hirdetés

Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán immár 12 éve élnek boldog párkapcsolatban. Ez az évforduló különösen fontos számukra, ezért a színésznő érzelmes poszttal köszöntötte férjét. Dóra szavai jól tükrözik a közös évek jelentőségét és a kapcsolatuk mélységét:

 

Hirdetés

„Ma 12 éve tudjuk, hogy szeretjük egymást. Elképesztően kalandos és színes 12 év volt. Sokan az elején egy fabatkát sem adtak volna azért, hogy lesz belőle valami. Azok lassan beláthatják, hogy tévedtek. Nem mintha fontos lenne, ki mit gondol, hiszen mi mindig tudtuk, hogy ez lesz az! Hogy ez Az! Mi úgyis tudjuk.

Mi tudjuk azt is igazán, hogy mi minden történt velünk. Mert volt ebben a 12 évben rengeteg minden. És persze változott közben csomó dolog. Bennünk, körülöttünk.Az érzéseink is változnak. Az enyémek is. Az iránta érzett érzéseim is. Mert ahogy múlik az idő, egyre jobban, egyre mélyebben és egyre tudatosabban vagyok végtelenül szerelmes ebbe az édes Emberbe! Még nagyon sokszor 12 évet nekünk Kedvesem! A Jóisten Éltessen!” – írta Szinetár Dóra.

Kalandos és színes évek

A posztban megfogalmazott gondolatok jól tükrözik a közös életük gazdagságát és a kapcsolatuk dinamikáját. Az elmúlt 12 év alatt számos változáson mentek keresztül, de a szeretet és a kölcsönös tisztelet mindig megmaradt közöttük.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata példaértékű lehet sokak számára, hiszen bebizonyították, hogy a valódi szerelem képes átívelni az időn és a kihívásokon.

Egyre mélyebb szeretet

Az idő múlásával az érzéseik is mélyültek és tudatosabbá váltak. Szinetár Dóra szavai szerint egyre jobban és egyre mélyebben szereti férjét. Ez a fajta elkötelezettség és mély érzelem az, ami hosszú távon is fenntarthatóvá teszi a kapcsolatot.A színésznő kívánsága, hogy még sokszor 12 évet tölthessenek együtt, jól mutatja, mennyire elkötelezettek egymás iránt.

Boldog évfordulót!

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán évfordulója nemcsak számukra különleges esemény, hanem inspiráció is lehet mindazok számára, akik hisznek a tartós és mély szeretet erejében.

A közös évek alatt szerzett élmények és tapasztalatok tovább erősítik kapcsolatukat, és remélhetőleg még sok boldog évet tölthetnek együtt.

Hirdetés