Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Eladta a halva született gyereke kiságyát, majd egy nap hívta a vevő...

Eladta a halva született gyereke kiságyát, majd egy nap hívta a vevő és olyan dolgot mutatott, amitől libabőrösek lettünk mi is!

Hirdetés

Egy gyerek elvesztése talán a legborzasztóbb dolog, ami történhet. Feldolgozni nagyon nehéz, de az erős anyák mindent megtesznek azért, hogy újra hinni, remélni, és élni tudjanak.

 

Hirdetés

Egy fiatal anya, Valerie Watts ezelőtt 4 évvel borzasztó tragédiát kellett megéljen. A minnesotai várandós nő izgatottan, és boldogan várta kisfia érkezését.

Látszólag minden rendben volt a várandósság ideje alatt, a szakemberek semmilyen rendellenességet nem észleltek a vizsgáltok során. Lassan közeledett a szülés ideje, amikor valami hitetlen dolog történt.

Valerie furcsán érezte magát, de arra gondolt, hogy biztosan csak a szülés miatti izgalomtól van az egész.

“Már csak napok voltak hátra, de én úgy éreztem, hogy nem mozdul a gyerek. Próbáltam megnyugtatni magam, arra gondoltam, hogy biztosan csak én képzelem be ezt a dolgot, de közben nagyon féltem”.

Sajnos azonban borzasztó dolog történt, a köldökzsinór a gyerek nyakára tekeredett, és így Noah halva született meg. Az anya-érthetően-sokáig nem tudta feldolgozni a történteket, a kis Noahnak berendezett szobát még egy év elteltével is érintetlenül tartotta.

Nem tudott megszabadulni a kiságyától sem. Egy helyi asztalos hallott a történtekről, és arra gondolt, hogy megvásárolja a gyerek kiságyát. Gerald Kumpula felkereste Valerie-t, és arra kérte adja el neki a kiságyat, aki végül rávette magát, hogy megváljon a kiságytól.


Gerald csodálatos dolgot tett, a kiságyat átalakította Noah kiságyát, és egy csodálatos kis padot készített belőle, amit végül visszajuttatott az anyához.
Ennél csodálatosabb módon nem is lehetne őrizni egy gyerek emlékét!

Hirdetés
loading...