Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy pohár tengeri sós víz ezt teszi a szervezeteddel

Egy pohár tengeri sós víz ezt teszi a szervezeteddel

Hirdetés

A tengeri só az egyik legtermészetesebb só, amely nagyon jó hatással van a szervezetre, számos betegséggel képes felvenni a harcot és sok más betegség megelőzésében segítségünkre lehet. Ha 7 napig kipróbáljuk ezt a kúrát, garantáltan nem ismerünk majd magunkra!

 

Hirdetés

A tengeri sós víz segít helyre állítani a vércukorszintet a szervezet, rákellenes hatással rendelkezik, megerősíti a csontokat, eltünteti a kellemetlen tokát, fokozza az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, megvéd a hajszálerektől és a visszerek kialakulásától. Lássuk a többi hihetetlen előnyét! A kúra nagyon egyszerű, minden nap reggel, éhgyomorra meg kell inni egy pohár langyos vizet annyi tengeri sóval elkeverve, amit el tudunk fogyasztani. 7 napon át ezt a szabályt be kell tartani, az egy hét elteltével pár hét szünetet kell tartani. Ha szeretnénk, a kúra megismételhető!

Vércukorszint

A cukorbetegek esetében a só segít a vércukor szintjét egyensúlyban tartani és segít csökkenteni az inzulin szükségletét. A tengeri sós víz emellett csökkenti a szem és az érrendszer károsodásait.

Hidratál

A tengeri só ásványi anyagokban gazdag, igy kiválóan hidratálja a szervezetet.

Emésztés

Ha emésztési problémáink vannak, akkor a tengeri sós vizes kúra segít megszabadítani tőlük. Ösztönzi ugyanis az enzimeket, hogy felgyorsítsák az emésztési folyamatokat.

Savasodás

A vese egyik legfontosabb feladata, hogy a túltengésben lévő savakat leépítse és ehhez szükség van sóra. Ha a szervezetünkben nincs elegendő só, akkor az elsavasodás veszélye egyre jobban fenyeget.

Álmatlanság 

A tengeri sóban lévő ásványi anyagok megnyugtatják az idegrendszert és így segítik a zavartalan alvást.

Méregtelenítő

A hét napos kúra alatt nem csupán a baktériumoktól szabadíthatjuk meg a szervezetünket, hanem  a méreganyagoktól is.Rákellenes

A rák megelőzésében és kezelésében szükség van a sóra. A rákos sejtek oxigén jelenlétében elpusztulnak. Ezek un. anaerob organizmusok, amelyek oxigénhiányos közeget igényelnek. Ha elegendő víz van a szervezetben és a só megnöveli a vér mennyiséget, akkor a cirkuláló vérrel az oxigén mindenhova eljut, és az így aktivált és motivált immunsejtek bejutnak a rákszövetbe és elpusztítják azt.

Csontok

A csontritkulásban szenvedőknek különösen ajánlott a kúra, ugyanis a tengeri sóban lévő ásványi anyagok csodákra képesek a csontokkal.

Tüdő

A só képes meglágyítani és felbontani a lerakódott nyálkát a tüdőben. Segít felszaggatni a száraz köhögést, enyhíteni a tüdőgyulladás tüneteit.

Toka

A só segít a toka csökkentésében. Ugyanis a só hiány miatt a nyálmirigyek több nyálat termelnek, hogy segítsék a rágást és a nyelést. Valamint hogy elegendő vizet szolgáltassanak a gyomornak a táplálék felbontásához. A vérkeringés a nyálmirigyekben megnövekszik és a véredények víz áteresztővé válnak, hogy a mirigyeket több vízzel lássák el a megemelkedett nyál termelés érdekében. A véredények már nemcsak a mirigyek körül, hanem a nyakban, az állban és az arcban is víz áteresztővé válnak és itt is víz gyűlik össze.

Szerző: tudasfaja.com

 

Hirdetés