Kezdőlap EZOTÉRIA Egy Oroszlánt szeretsz? Erre a 6 dologra mindenképp fel kell készülnöd!

Egy Oroszlánt szeretsz? Erre a 6 dologra mindenképp fel kell készülnöd!

Hirdetés

Magabiztos, karizmatikus és szenvedélyes. Az Oroszlán csillagjegyű férfi nagyon boldoggá tud tenni, de csak akkor, ha ismered a gyenge pontjait, és teljes mértékben elfogadod őt.

Ezekkel a tulajdonságokkal számolnod kell, ha egy Oroszlánnal kötöd össze az életed!

Hirdetés

1.Körbeveszik a rajongók

Az Oroszlán egy olyan kisugárzással rendelkezik, melynek következtében rajonganak érte az emberek. Ő ezt imádja, csak úgy érzi jól magát a bőrében, ha körbeveszik a rajongók. Az hozza lázba leginkább, ha látja, hogy egy kicsit féltékeny vagy, és meg kell harcolj érte. Ha nem korlátozod a szabadságában, akkor minden esélyed meg van rá, hogy hosszú ideig együtt maradjatok.

2.Féltékeny

Imád udvarolni, de nagyon nehezen tolerálja, ha neked udvarol valaki. Azt szereti, ha párját elvakítja a szerelem, és nem létezik senki más számára a világon. Ha úgy érzi, hogy nem te vagy a leghűségesebb partner a világon, akkor rövid időn belül végetvet a kapcsolatnak. Jobb, ha nem adsz okot a féltékenységre!

3.Szeret főnökösködni!

Minden helyzetben megmondja, hogy mit kellene tenni, de ez nem azt jelenti, hogy tesz is valamit az ügy érdekében. Szeret utasítgatni, parancsolgatni, és akkor érzi elemében magát, ha mindig az ő kezében van az irányítás.

4.Dicsérni kell!

Fontos számára, hogy mindig kapjon visszajelzést. Csak úgy érzi jól magát, ha megdicsérik. Mindig nagyon odafigyel a részletekre, igényes a külsejére, és el is várja, hogy észrevegyék rajta ezeket a dolgokat.

5.El fog kényeztetni!

Ő egy igazi lovag, az a fontos számára, hogy mellett egy nő királylánynak érezhesse magát. Elhalmozza mindig ajándékokkal, csokival, virággal, fontos, hogy lássa a külvilág is, hogy a tenyerén hordozza kedvesét. Szereti a luxust, és a drága ajándékokat.

6.Vége a csendes hétvégéknek!

Ha eddig szerettél filmezni, olvasni a hosszú hétvégéken, egy Oroszlán mellett úgy tűnik le kell mondanod ezekről a tevékenységekről. Az Oroszlán tele van energiával, aktív, imád a utazni, és fontos számára, hogy mindig valami újat fedezzen fel a világból.

tudasfaja.com

Hirdetés