Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Egy idős bácsi vásárolt a szupermarketben, és nagyon lassan tudott fizetni. A...

Egy idős bácsi vásárolt a szupermarketben, és nagyon lassan tudott fizetni. A kasszás válaszától minden vásárló ledöbbent!

Nem kis türelem, és kitartás kell ahhoz, hogy valaki kasszás legyen. Te bevállalnád? Hányféle emberrel kell beszélni, és szót érteni nap, mint nap, mindezt úgy, hogy közben komoly felelősséggel járó munkát kell végezni. A bolti eladókat valahogy mégis sosem veszik “emberszámba”, ők soha nem kapnak kitüntetést, pedig mennyire emberpróbáló munkájuk van.

 

Az alábbi Facebookon megosztott történetből láthatod, hogy mekkora szíve, és türelme van egyes kasszásoknak.

Spring Herbison Bowlin egy helyi szupermarketbe ment vásárolni, ahol a következő jelenetnek volt szemtanúja.

Egy idős bácsi állt a sorban, és, amikor odaért a pénztárhoz, elkezdte nagy üggyel-bajjal számolni az apróit. Közben elnézést kért az eladótól, mert eléggé lassan tudta számolni a pénzt.

A kasszás erre teljesen jó fej volt, nem szólt be, hanem a következőt mondta: “Minden rendben van, majd együtt megszámoljuk”.

Spring Herbison Bowling ránézett a hölgyre, és azt mondta: “köszönöm, hogy ilyen türelmes volt az idős férfival”.“Nem kell megköszönni, ez teljesen természetes, Nem tudom mi történt a világgal, de mintha elfelejtettük volna azt, hogy szeressük egymást”-válaszolta az eladó.

Milyen jó, hogy vannak még ilyen emberek a világon. Bárcsak sokkal több ilyen önzetlen, jólelkű ember lenne. Egy igazi példakép ez a kasszás!

tudasfaja.com

loading...