Kezdőlap EZOTÉRIA Egy érdekes személyiségteszt! Szerinted a házon belül, vagy kívül ül ez a...

Egy érdekes személyiségteszt! Szerinted a házon belül, vagy kívül ül ez a férfi?

Hirdetés

Az alábbi képen mindössze annyit kell eldöntened, hogy bent a házban, vagy kint a ház előtt, az udvaron ül a férfi. Nem egy nehéz feladat, azonban, mikor jobban elkezded nézni a képet, arra gondolhatsz, hogy baj van a látásoddal.

 

Hirdetés

Azt eláruljuk, hogy bármelyik válasz mellett is döntesz, nincs olyan, hogy helyes megoldás. Mindenik válasz jó, csupán más és más dolgokat árul el a személyiségedről.

A házban van a férfi

Ha úgy látod, hogy a férfi a házban ül egy asztal mellett, azt jelenti, hogy konfliktuskerülő személyiség vagy. Csak akkor állsz szóba valakivel, ha látod, hogy békés szándékai vannak. Kerülöd a konfliktusokat, és ha úgy adódik, akkor mindent megteszel azért, hogy kibékíts két ellenséget. Kerülöd a drámai helyzeteket, nyugodt, kiegyensúlyozott vagy, próbálod mindenkivel őrizni a barátságot.

Az udvaron van a férfi

Becsületes, és tisztességes ember vagy, a jó cél érdekében képes vagy bármilyen kockázatot vállalni. Lelkiismeretes vagy, de viszonylag könnyen befolyásolható, ne hagyd magad. Küzdj az álmaidért, mindig hallgass a szívedre. A világ a jó dolgoktól változik meg-ezt a életfelfogásod soha ne add fel.

A házban és az udvaron is

Ha mindkét perspektívát látod, azt jelenti, hogy egy nagyon kreatív személyiség vagy. Önálló szabályok szerint élsz, nem szereted a korlátozásokat. Olyan vagy, mint egy főnix, bármi történik is veled, mindig újjászületsz hamvaidból. Sokszor kilógsz a sorból, nem szeretsz a tömeg után menni. Néha a nehezebb, de a szebb, és élménydús utat választod.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...