Kezdőlap EZOTÉRIA Egy érdekes személyiségteszt: 4 barát búcsúzik egymástól az utcán. A kép alapján...

Egy érdekes személyiségteszt: 4 barát búcsúzik egymástól az utcán. A kép alapján szerinted melyiket éri előbb baleset?

A személyiségtesztek nagyon sok belső tulajdonságunkat elárulják, olyan dolgokat tudhatunk meg magunkról, amiről eddig fogalmunk sem volt.

Szerinted melyik ember fog balesetet szenvedni leghamarabb az alábbi képen?

A:

Olyan ember vagy, akinek nagyon fontosak az érzelmek, egy igazi szentimentalista alkat vagy. Tisztában vagy az érzelmeiddel, és ezeket mindig meg is osztod a hozzád közelállókkal. Nagyon empatikus vagy, éppen ezért szeretnek mások hozzád fordulni a problémáikkal. Sok barátod van, nagyon megbízható személynek tartanak.
Szerencsét hoz számodra: piros rózsa, tavasz, telefon.

B:

Realista ember vagy, hamar meghozod a döntéseket, nem mérlegelsz túl sokat. A problémákon hamar túlteszed magad. Nem szereted a bonyolult kapcsolatokat, számodra fontos, hogy legyen minden tiszta, és átlátható. Csak úgy tudsz boldog lenni, ha meg tudod teremteni a külső és belső nyugodtságot. Realizmusod miatt nagyon sokan fordulnak hozzád tanácsért.
Szerencsét hoz számodra: szépségszalon, úszás, ősz.

C:

Nem szeretsz semmit abbahagyni, amíg nem fejezed be. Egyesek szerint te egy zseni vagy, hiszen bármibe kezdesz, sikereket érsz el. Mindig tudod mindenre a megoldást, szívesen fordulnak hozzád mások is a problémájukkal. Jól tudsz vigasztalni, könnyen beleéled magad mások helyzetébe.
Szerencsét hoz számodra: foci, nyár, arany színű dolgok.

D:

Nagyon kreatív vagy, mindig olyan ötletekkel állsz elő, amire mások nem gondolnak. Egyedi stílusod van, szereted a kihívásokat. Nem szereted, ha megmondják, hogy mit kell csinálnod.
Szerencsét hoz számodra: tollak, tél, piros dolgok.

loading...