Kezdőlap EGÉSZSÉG Egy anyuka briliáns ötlete a gyerek fülgyulladás kezelésére

Egy anyuka briliáns ötlete a gyerek fülgyulladás kezelésére

A közösségi média pozitívumai közé tartozik, hogy az emberek számos hasznos házi gyógymódot meg tudnak osztani egymással szerte a világon és nem kell minden egészségügyi problémával azonnal orvoshoz fordulni vagy gyógyszertárba menni, ha az egyszerűbb módon is kezelhető.

Éppen egy ilyen trükk járta be a világot nemrégiben, amely egy édesanyától származik. Ha a gyermeked, unokád, keresztgyereked vagy bármilyen gyermek a közeledben fülgyulladástól szenvedne, vedd elő ezt az ötletet.

A kérdéses anyuka egy képet töltött fel a fiáról, aki egy bögrével a fülén fekszik. Talán elsőre furcsának tűnik, de a lényeg a bögrében van, és most napvilágra kerül, hogy mi is az.

Az anyuka instrukciói nyomán állítólag gyorsan enyhül a fülfájdalom, éppen ezért terjedt el futótűzként az interneten.

A következőket kell tenni

1#

Fogj egy arctörlő kendőt és melegítsd fel vízben, amilyen forróra csak lehetséges. Annyira, hogy a kezed már ne tudja elviselni a hőmérsékletét. Csavard ki belőle a vizet.

2#

Helyezd a forró kendőt a bögrébe.

3#

Tedd a bögrét a mikrohullámú sütőbe 20 másodpercre, hogy a bögre meleg legyen, a kendő pedig gőzöljön.

4# 

Helyezd a bögre száját a gyerek fülére úgy, hogy a kendő ne érintkezzen a bőrével.

Az anyuka elmondás alapján a bögrében lévő nyomás segít csökkenteni a fülben kialakult fokozott nyomást, amit a tünetet kiváltja. A bejegyzést több, mint 298 ezren osztották meg és 66 ezren lájkolták. Egy próbát mindenképpen megér.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...