Kezdőlap AKTUÁLIS „Ebből lehet, botrány lesz”- Ennyi év után derült ki az igazság Zámbó...

„Ebből lehet, botrány lesz”- Ennyi év után derült ki az igazság Zámbó Jimmy dalairól

Zámbó Jimmy tagadhatatlanul a Király volt, dalait nem csak az idősebb, de a fiatalabb korosztály is ismeri, a mai napig hallhatjuk különböző bálokon, szórakozóhelyeken.

Jimmy hangja utánozhatatlan volt, a magyar zenei világban egyedül fia, Zámbó Krisztián volt képes édesapja csodálatos hangját felidézni a színpadon, illetve Peter Shramek, aki Jimmy dalaival és kísértetiesen a királyra hasonlító hangjával futott be Magyarországon.

Egy Zoller Zsolt nevezetű közösségmédia-sztár a TikTok-on tett közzé egy videót a napokban, amiben azt állítja, megvizsgálta Jimmy dalait és hallani lehet az igazságot.

Egy számítógépes program segítségével letesztelte, hogy a Király hangterjedelméről szóló hírek valóban igazak-e és tényleg annyira erőteljes, csodálatos hangtudással bírt-e.

A videóját úgy kezdi, “Ebből lehet botrány lesz”, majd folytatja és állítja, hogy Jimmy valószínűleg mégsem énekelte kis a négy és fél oktávot.Zámbó Krisztián édesapja védelmére állt, és a Ripostnak adott interjújában ezt mondta:

Azt gondolom, hogy Zsoltnak nem volt elég ideje arra, hogy valóban minden, a neten fellelhető élő- és stúdiófelvételt tüzetesen meghallgasson, hiszen ilyenből annyi van, hogy egyetlen este biztosan nem elég rá. Azt elfogadom, hogy az általa megtalált dalokban apu hangja csak három oktávot és egy hangot fed le, de szerintem az Ugye nem adod fel? című dalt kellett volna meghallgatnia. Ebben ugyanis apu valóban éteri magasságokban jár.@zsoltzoller Válasz @zsömitiktok78 részére | Átárazott éjszakák💁🏻‍♂️🎄🤓🤣 #jimmy #átvirrasztottéjszakák #atvirrasztottejszakak #zollerzsolt #fy #fyp ♬ eredeti hang – 🎶Zoller Zsolt🎶

loading...