Kezdőlap AKTUÁLIS Durván kiosztotta a kommentelőket G.w.M. a Nav-os vizsgálatával kapcsolatban

Durván kiosztotta a kommentelőket G.w.M. a Nav-os vizsgálatával kapcsolatban

Úgy tűnik, minden rendben van G.w.M háza táján, kedden legalábbis egy megnyugtató posztot tett közzé a rapper, amelyben feltehetően a nemrégiben megkérdőjelezett vagyonosodásáról mondott néhány szót.

A rapper nem rejti véka alá azt az életet, amelyet – hosszú évek zenélése után – ma megengedhet magának. Ezt valószínűleg sokan irigykedve figyelik, sőt, egy magyar bűnügyi lap szerint vizsgálat is indult a sztár vagyongyarapodása miatt. Lapunk ebben az ügyben megkereste a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait, ám kérdéseinkre csak azt a választ kaptuk:

nincs nyilvánosságra hozható információ.

A zenész, aki nemrégiben még Szabyesttel vívott csatát, most az Instagram-oldalán reagált az aggódó megkeresésekre, amelyeket vélhetően a vagyonával kapcsolatos kérdőjelek miatt kapott. Ám úgy tűnik, nincs ok az aggodalomra, a rapper otthon fifázgat.„Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e…. Persze, itthon fifázok! Semmi extra nincs velem, csak megint le akarnak járatni a hülyeségekkel! Csinálom az új lemezeimet és készülök a turnémra! Nyugi már… Istenem! Előadó vagyok, nem bohóc … Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom, és ezzel lezártnak tekintem az ügyet!

U. i.: Nagyon dzsanesz Fifázni!”

– írta a megosztott képhez a rapper, amelyen látszik, hogy valóban bele van mélyedve valamilyen játékba. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

loading...