Kezdőlap AKTUÁLIS Durva dolgot tett az apa, amikor lánya beismerte: a saját neméhez vonzódik

Durva dolgot tett az apa, amikor lánya beismerte: a saját neméhez vonzódik

Hirdetés

Meg is értjük – és kicsit keveselljük is – hogy a bíróság 21 év börtönre ítélte cselekedetéért, ugyanis mikor lánya elmondta neki, hogy identitás válságban szenved, égtelen haragra gerjedt és szinte eszét vesztve fogta és megmutatta neki: férfiakkal jobb.

Saját magát és erőfölényét használta fel, hogy példát statuáljon, nekünk pedig a gyomrunk forog, hogy lehetett erre képes…

Hirdetés

Később a nyomozás kiderítette, hogy az 54 éves férfi két évtizeden át molesztálta két másik lányát is. Minden vádpontban bűnösnek találták.

“Sokáig vívódott magában, mikor rájött, hogy a lányokat szereti, a 16 éves kor amúg is elég kényes sok változáson mennek át ilyenkor a lányok… Végre el merte mondani, erre maga kontrollálhatatlan dühbe tört ki és rárontott a saját lányárs, hogy megmutassa miért jobb férfiakkal, mint nőkkel. Neki pedig közben a szíve csendben megszakadt.” – mondta Lockhart bíró záróbeszédében.

Nagy valószínűséggel a börtönben sem fogják tárt karokkal fogadni, mert az ilyen férgeket még az ottani közösségben is gusztustalan deviánsnak tartják. Reméljük keserves 21 éve lesz, míg lánya felépül lelki sérüléséből és legnagyobb bánatára bldog családot alapít majd egy nő oldalán!!!

Mikor fogják már fel végre az emberek, hogy mindenkinek joga van szeretni azt, akit akar? Szülőként persze az ember nem feltétlenül fogadja épp egykönnyen az ilyen hírt, de a gyermekünk iránt érzett szeretetnek mindenek felett állónak kellene lennie. Legalábbis szerintünk!

Forrás

Hirdetés