Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy...

Csoda ikrek fogantak két különböző apától – Egyik férfi sem bánja, hogy így történt

A modern tudomány ma már oly sok mindenre képes, hogy azt ésszel néha felfogni sem lehet. Ez természetesen minden területre igaz, de az orvostudományban születnek mégis a legkülönlegesebb csodák. 

Elég ehhez Simon-t és Graeme-t megkérdezni, azonnal elő tudnak állni egy elképsztő történettel. A két angol férfi azon gondolkozott, hogy béranyát fogadnak, hogy végre saját gyermekük lehessen. Tudták, hogy rögös az út, de nem lehetetlen.

A kérdéses anyát Kanadában találták meg, Meg Stone személyében, aki az egész életüket megváltoztatta.

“Ahogy megláttam Simon és Graeme profilját a béranya weboldalon, azonnal azt gondoltam, mennyire szeretetteljes a mosolyuk. Nemrég váltunk el az akkori párommal, így nem akartam több gyermeket, viszont segíteni akartam valakin.” – mesélte Meg.

“Nem tudtuk eldönteni, hogy melyikünk legyen a biológiai apa. Mindketten azok szerettünk volna lenni, de nem gondoltuk volna, hogy ez lehetséges. Az orvosunk viszont elmondta, hogy van rá lehetőség, hogy a petesejtek felét az egyikünk, másik felét a másikunk spermájával termékenyítsék meg.” – mondta Simon.

“A Meg-gel való találkozás olyan volt, mintha egy rég elvesztett nővérrel jöhettünk volna össze újra. Hatalmas öleléssel fogadott minket és bemutatott a fiainak. Annyira hálásak vagyunk neki.”

A beültetés

Hat hónappal a találkozás után, mindkét férfitől származó embrióból egyet-egyet beültettek Meg méhébe. Onnantól teljesen bizonytalan volt minden, ám Meg nem sokkal később felhívta őket, hogy terhes.

“FaceTime-on kapcsolatban voltunk Meg-gel az UH vizsgálat közben. Mi is láttuk a baba szívverését, majd összerándult a gyomrunk. Egy másik szívverést is láttunk. Graeme és én összeborultunk. Annyira boldogok voltunk. Mindketten apák leszünk- gondoltuk. Meg mindkettőnk gyerekével terhes volt.”

A 36. héten megszülettek a picik. A kislány, Alexandra jött elsőként, majd őt követte a kisfiú, Calder pár perccel később.

“Amikor ott tartottuk őket a karunkban, el sem hittük, hogy mindketten apák lettünk. Külön-külön a két ikernek.”

A gyerekek lényegében féltestvérek, mégis ikrekként tartják számon őket. Jelenleg is boldogan élnek angliai otthonukban Simon-nal és Graeme-mel, akik meghívták Meg-et a kicsik első szülinapjára is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...