Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyünk belső árnyéka: fedezd fel a sötét oldalad!

Csillagjegyünk belső árnyéka: fedezd fel a sötét oldalad!

Minden csillagjegynek van árnyoldala, a horoszkóp nem mindig a lehetőségekről, pozitív energiákról, a jövőről szól. A következőkben a hibákról, a rossz tulajdonságokról lesz szó.

Kos

A Kosok hajlamosak uralkodva követelőzni, és legtöbbször rendkívül lobbanékonyak is, ami sok konfliktus forrása lehet. Azt is nehezen viselik, ha nem mindig az ő igazuk érvényesül. Ez gyerekes viselkedésre vall.

Bika

A Bikák szeretik a birtoklást, anyagiasak és bosszúállók. Könnyen elszakad a cérna náluk, dührohamot kapnak, és képtelenség ilyenkor racionálisan beszélgetni velük, így legjobb, ha hagyjuk, hogy lehiggadjanak. Makacsok, magukkal szemben viszont engedékenyek, és lusták is.

Ikrek

Az Ikrekben több személyiség is lakozik. Nem mindig tudhatja az ember, hogy most melyik énjük van előtérben. Azt hiszik, hogy mindenben jók, sikeresek, de közben ez nem mindig van így.

Rák

A Rákok szeszélyesek. Nem lehet rávenni őket, hogy kilépjenek a komforzónájukból, ezért gyakran megsértődnek, mert szinte mindent képesek a szívükre venni, ezért sokszor nehéz velük. Tanácsunkat támadásnak, személyeskedésnek veszik.

Oroszlán

Az Oroszlánok nagyvonalúak, képesek nagyon szeretni, de van, mikor a szeretetük, nos… önmaguk fele fordul. Az Oroszlánoknak szükségük van arra, hogy rájuk figyeljenek, és bármit megtesznek, hogy azt elérjék. Minden körülöttük forog.

Szűz

A Szüzekkel vigyázni kell, mert ha nézeteltérésbe keveredünk velük, nagyon kritikusak tudnak lenni. A Szüzek perfektcionisták, és ha valakiről egy kis negatív hírt hallanak, gyorsan pletykálni kezdenek.

Mérleg

A Mérlegek sok esetben képtelenek dönteni, mert mindig a részletek kidolgozásával vannak elfoglalva, és úgy érzik, hogy még nem érkezett el az idő, hogy elhatározzák magukat. Sokszor kritikusak, és a kákán is keresik a csomót.

Skorpió

Szenvedélyesek, és ez a manipulációra is igaz a Skorpiók esetében. Könnyen kiborulnak, ha valami nem úgy történik, ahogyan szeretnék. Néha letörtek, és ilyenkor semmivel sem lehet felvidítani, jobb kedvre deríteni őket.

Nyilas

A Nyilasok sokszor brutális módon viselkednek. Úgy gondolják, hogy ők mindenkinél mindent jobban tudnak, gyakran kioktatnak másokat.

Bak

Bakok szeretnek irányítani. Nem szeretik a meglepetéseket, mindig a terv alapján dolgoznak. Olyan emberekkel veszik körbe magukat, akikből hasznuk lehet. Hajlamosak pletykálni.

Vízöntő

A Vízöntők logikusnak és intelligensnek gondolják magukat, és könnyen megítélnek másokat. Sok időt töltenek a saját világukban, nem szeretnek a fontos dolgokkal foglalkozni. És gyakran a körülöttük élő embertársaikkal szemben is közömbösek. Előszeretettel adnak tanácsokat, de a maguk esetében már nem tartják be azt, amit másoknak javasolnak.

Halak

Sokszor nem tudják az útjukat az életben. Ők maguk is kiszámíthatatlanok, gyerekesen viselkednek, nem lehet mindig számítani rájuk, könnyen elcsábulnak. Több esetben igencsak naivak.

Szerző: tudasfaja.com

loading...