Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek legnagyobb félelmei egy kapcsolatban. A tiéd mi?

Csillagjegyek legnagyobb félelmei egy kapcsolatban. A tiéd mi?

Egy új kapcsolat tele van izgalmas, de váratlan dolgokkal. Az előre nem látható események pedig általában kissé félelemmel töltik el a legtöbb embert. Nézd meg, mitől félnek leginkább az emberek egy új kapcsolat kezdetén!

 

Kos-Sérülékeny

A Kos úgy lép be valaki életébe, mint egy tornádó. Úgy tűnik, hogy nagyon magabiztos, de, amint kialakult a kapcsolat gyakran elveszíti az önbizalmát. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, kissé bizalmatlan, és időbe telik, míg valakit igazán közel enged magához.

Bika-Bizonytalan

Sokszor nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar, zavaros és bizonytalan. Ha valaki a közelébe kerül, jó, ha tudja, hogy a legfontosabb, hogy biztonságot tudjon nyújtani a Bika számára.
Fontos, hogy tisztában legyen vele, hogy párja hosszú távra tervez, vagy csak egy kalandot lát benne.

Ikrek-Korlátok

Az Ikrek nem szeretik, ha megmondja valaki, hogy mit kell tegyenek. Nem tudnak élni egy kötöttségekkel teli kapcsolatban. Attól félnek, hogy a kapcsolatban kialakuló függés befolyásolja az egész életüket. Nehezen vállalnak felelősséget. Számukra több idő kell ahhoz, hogy meg tudjanak nyílni egy kapcsolatban.

Rák-Viszonzás

Attól fél, hogy szívét, lelkét beleteszi egy kapcsolatba, és nem kap kellő viszonzást. Olyan partnerre van szüksége, aki mindent megtesz azért, hogy a biztonságra vágyó Rák csillagjegyű személy is jól érezze magát a kapcsolatban.

Oroszlán-Háttérbe szorítás

Attól retteg, hogy a kapcsolatban megszűnik az én, és “mi”-vé változik. Elveszíti a csillogását, és a hírnevét. Többé már nem csak ő lesz a fontos, nem csak rá figyel a külvilág. Retteg attól, hogy a szerelem megváltoztatja a személyiségét.

Szűz-Elégedetlen

Úgy tűnik, soha nem kapja meg azt a személyt, aki tökéletesen megfelelő lenne. Állandóan elégedetlen, túl nagyok az elvárásaik. Maximalizmusa csak erősíti a kisebbrendűségi komplexusát.

Mérleg-hiteltelen

Állandóan kiegyensúlyozottnak néz ki, külső szemlélőként nem túl sokat tudunk meg az érzés-és gondolatvilágáról. Attól retteg, hogy partnere esetleg mélyebben megismeri, és rájön, hogy neki is vannak negatív tulajdonságai.

Skorpió-fél a boldogságtól

A Skorpió már-már tényszerűen éli az életét, felkel, dolgozik, lefekszik, majd ismét kezdődik elölről a nap. Egyetlen dolog, amitől valósággal irtózik, az a boldogság. Úgy tesz, mintha ez a dolog nem létezne a világon, fél a csalódástól, ezért nehezen adja át magát a boldog pillanatoknak.

Nyilas-unalom

Fél attól, hogy unatkozni fog egy kapcsolatban, vagy esetleg ő lesz egy unalmas partner. Nem szereti a rutinos dolgokat, minden nap újabb kalandokra vágyik. Vonakodik a komolyabb kapcsolatoktól, hiszen attól fél, hogy egy idő után monotonná válhat.

Bak-átverés

Büszke személyiség, nem törődik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. A legnagyobb félelme az, hogy becsapják, ezért mindent megtesz azért, hogy soha ne tűnjön gyengének.

Vízöntő-”normális”

Attól retteg, hogy ne lássa a külvilág egy “normális”, hagyományos, unalmas embernek. Soha nem úgy él, mint a többiek, mindig van benne valami kihívó. Azt szeretné, ha a kapcsolata hiteles, és álcáktól mentes lenne.

Halak-”használható”

Ha valaki lelki megnyugvásra vágyik, forduljon a Halakhoz. Ő mindig meghallgatja a jó, és a rossz problémákat egyaránt. Annak ellenére, hogy remek hallhatóság, és jó barát, attól retteg, hogy kihasználják.

loading...