Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek, akiknek Isten különleges erőket szánt. A legkülönlegesebbek mindenki közül!

Csillagjegyek, akiknek Isten különleges erőket szánt. A legkülönlegesebbek mindenki közül!

Néha úgy tűnik, mintha egyes emberek különleges isteni kegyelemben részesülnének. Bármihez nyúlnak, az arannyá válik, bármilyen lépést is tegyenek, mintha természetfeletti segítő kezek egyengetnék útjukat.

Vannak olyan csillagjegyek, akikre különösen igazak ezek az állítások. Lássuk, hogy kikről van szó.

Oroszlán

Az Oroszlánt minden ismerőse a szerencse gyermekének tartja, és ebben nem tévednek. Amibe belefog, abban sikere van, elismerésben részesül és megjegyzik a nevét.

A nagylelkűség, amely viszonzásképpen belőle árad a felsőbb Erők célját szolgálja. A mennyei védelmen keresztül, amellyel felruházzák mártír tetteket is véghez visz.

Halak

Hajlamosak túlgondolni a dolgokat, mielőtt cselekednének, de megvan bennük a kellő ambíció, még ha legtöbbször nem is engedik láttatni és folyamatosan isteni kegyelem alatt állnak. Ennek a kettőnek a kombinációja viszi előre őket az utukon. Különleges érzékenységgel, empátiával és alázattal vannak felruházva.

Képesek megérteni a spirituális világ üzeneteit és a megismert dolgokat a mindennapokban alkalmazni.

Nyilas

Nagy belső hittel rendelkeznek, még ha ezt elsőre nem is gondolná róluk az ember. A csillagok és a felsőbb világ erői az oldalukon állnak és védelmet biztosítanak számukra. Védőangyalok kísérik őket utukon.

Képesek felismerni az adandó jó lehetőségeket és azt a maguk javára fordítani. Szívesen állnak ki egy jó ügy mellett, amely mások javát szolgálja, ezáltal hálát adva mindazért, amit az isteni kegyelem által elnyernek. Szeretnék, hogy mindaz az a szerencse, amiben ők részesülnek, másra is ráragyogjon.

tudasfaja.com

loading...