Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyek, akiket nagyon nehéz szeretni – Ha teheted, kerüld őket!

Csillagjegyek, akiket nagyon nehéz szeretni – Ha teheted, kerüld őket!

Hirdetés

Vannak, akik nehezen tudják befogadni a szeretetet, úgy gondolják, hogy azáltal, hogy átadják valakinek magukat, sebezhetővé válnak. Ők az érzelmileg megközelíthetetlen csillagjegyek!

Oroszlán

Nem túl jó ötlet egy Oroszlán csillagjegyű személlyel közelebbi viszonyba kerülni. Az Oroszlánok ugyanis annyira el vannak foglalva saját személyiségükkel, hogy nehezen tudnak valakit igazán szeretni. Önző, és igen szeszélyes, sok energiát igényel, ha meg akarod szelídíteni.

Hirdetés

Ikrek

Elsőre levesz a lábadról kiváló kommunikációs készségével, de ha mélyebb érzelmekről van szó, akkor minden bizonnyal már el fog menekülni. Nem képes egy stabil párkapcsolatban élni, de nincs is nagyon rá szüksége.

Bika

Az Oroszlánhoz hasonlóan a Bika is nagyon el van foglalva saját személyiségével, mondhatni nem nagyon érdekli a környezete. Nincs ideje másokra, bár saját elképzelése szerint ő egy nagyon megértő, és odaadó partner. Van, akinek sikerül meghódítani egy Bikát, de megtartani ennél sokkal nehezebb.

Szűz

Egy igen független csillagjegy, nem szereti, ha valaki korlátokat állít fel neki, de kompromisszumokra sem hajlandó. Nagyon nehezen nyílik meg, legbelsőbb érzéseit soha nem fogja elárulni.

Skorpió

Soha nem fogod tudni kiszámítani, hogy éppen mit akar, hangulata hirtelen változik. Nehezen vállal fel egy komoly kapcsolatot, soha nem lesz érzelmileg eléggé érett, és felelősségteljes.

Nyilas

Nagyon impulzív, mellette aztán sosem lehet unatkozni, de nyugodt pillanatokra ne is számíts, ha vele kötöd össze az életedet. Állandóan keresi a kalandokat, nem hajlandó hosszútávú kapcsolatban maradni.

Vízöntő

Nehezen bízik meg az emberekben, régi csalódásait soha nem tudja elfelejteni. Ha egy Vízöntővel akarsz kapcsolatot kialakítani, meg kell tanítanod bízni.

Bak

Racionális gondolkodású, realista személy, kapcsolatai leginkább üzleti érdekűek. Nehezen mutatja ki érzéseit, soha nem adja ki magát senkinek, mindig lesznek rejtett titkai.

Kos

Szereti reflektorfénybe helyezni a partnerét, azonban ez egy idő után igen kényelmetlen lehet, főleg, ha nem vagy az a szereplős típus. Nem feltétlenül kíváncsi rá, hogy mit gondolsz, érzel, egyedül a rólad kialakított kép fontos számára.

tudasfaja.com

Hirdetés