Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyek, akiket lehetetlen megfejteni, ők a legtitokzatosabbak!

Csillagjegyek, akiket lehetetlen megfejteni, ők a legtitokzatosabbak!

Hirdetés

Skorpió

Hirdetés

Ők a legnehezebben megjósolhatók. Bár nem nehéz észrevenni, mire szegezik szemüket, nem feltétlenül az jár a fejükben is. Túl sok mindent figyelnek meg, ugyanakkor ebből túl keveset árulnak el. Egyfolytában új dolgokkal, új kalandokkal és leginkább új külsővel kísérleteznek.

Szűz

Egyszerűen imádják a mókát. Odavannak a csínytevésért, de azért is, ha velük teszik. Engedik, hogy azt gondolj róluk, amit akarsz. Szívügyeik átláthatónak tűnnek, de mély érzelmeket táplálnak bizonyos emberek iránt, ezt pedig nem vallják be, a legtöbben nem tudják róluk.

Bak

Rettentően félnek a kudarctól és egyben ez az egyik dolog, amiért titokzatosnak tartjuk őket. Sosem fedik fel következő lépésüket. Az ellenségeikkel szemben mindig éberek, bár könnyen megbíznak olyan emberekben is, akikben nem kéne. A legtöbbször teljesen más a valóság, mint amire az emberek velük kapcsolatban gondolnak. A személyiségükből kifolyólag sokan félre is értik őket.

Vízöntő

Túl keveset beszél, bár a titokzatos személyiségük nyilvánvaló, ahogy az is, hogy kik megfigyelésük célszemélyei vagy mi annak tárgya. Akkor válnak titokzatosabbá, ha úgy gondolják, egy jövőbeni szituációban sérülhetnek.

Halak

A legtöbben úgy gondolják, hogy nehéz kifürkészni őket, mert titokzatos a személyiségük. Valójában viszont maguk számára is nehezen megfejthetők. Az is előfordulhat, hogy a Halak egy része soha nem tudja magát teljesen megérteni.

Hirdetés