Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Csillagjegyed szerint ez a te szerelmi mantrád a 2018-as évre!

Csillagjegyed szerint ez a te szerelmi mantrád a 2018-as évre!

Hirdetés

A mantra egy kicsit olyan, mint egy imádság. Ugyanazt a mondatot, vagy gondolatsort, esetleg szót kell egymás után halkan, vagy ha csak úgy van lehetőségünk rá, magunkban mormolni. A 2018-as év csodálatos szerelmi pillanatokat tartogat, sok boldogság, és beteljesedett pillanat vár ránk.

Nézzük, milyen mantrát kell mondogatnunk csillagjegyünknek megfelelően, ahhoz, hogy elősegítsük a szerelmi boldogságunk.

Hirdetés

Kos

Követem az életem energiájának áramlását. Ha nincs már érzelem a kapcsolatomban, elengedem, tudom, hogy vár rám valahol a boldogság. Csatlakozom a szerelem hullámhosszához.

Bika

Nem várom el másoktól, hogy értékeljék fontosságomat. Tudom, hogy méltó vagyok a szerelemre, kitárt szívvel várom a valódi boldogság pillanatát. Kész vagyok kilépni a komfortzónámból a boldogságom megtalálása érdekében.

Ikrek

Tudom, hogy az igazság követése lehetőséget ad olyan dolgok megtapasztalására, melyek valóban fontosak számomra. Kész vagyok feladni azokat a kapcsolatokat, és szokásokat, melyek rossz hatással vannak rám. Szeretem magam, és elfogadom az életem kihívásait.

Rák

Elengedem a problémáim, hagyom, hogy a szeretet irányítsa az életem. Saját lelki békémet soha nem fogom feláldozni egy kapcsolatért. A boldogságom érdekében hajlandó vagyok kompromisszumot kötni.

Oroszlán

Minden út vége egy új irányt jelez. Hiszek a lelkemben, és tudom, hogy valami sokkal jobb vár rám, mint, amit eddig éltem. Erős leszek, és hagyom, hogy arra sodorjon az élet, amerre kell menjek

Szűz

Elég vagyok ahhoz, hogy feltárjam sebezhetőségem, és elfogadjam gyengeségeim. Tudatában vagyok, hogy nem egy másik személy boldogsága, vagy sikere irányítja az életem. Ezentúl jobban odafigyelek önmagamra. Tudom, hogy mi az én utam!

Mérleg

Tudom, hogy a bűntudatom miatt nagyon sokat veszítek energiámból. Elfogadom a múltban történteket, és hajlandó vagyok a leckét megtanulva továbblépni. A szeretet és a megbocsátás jegyében folytatom az utam.

Skorpió

Csak azért, mert most kissé lapos az életem, nem jelenti azt, hogy ez mindig így marad. Bízom magamban, és hallgatok a megérzéseimre. Elfogadom a legjobb dolgokat, készen állok egy szebb jövőre.

Nyilas

Hajlandó vagyok lezárni a múltat, és több energiát fektetni a jövőbeli terveimre. Szerelmet, boldogságot, és nyugalmat hívok be az életemben. Örömmel és egyensúlyban élem minden napomat!

Bak

Tudom, hogy a kétkedés része az életemnek, de bölcsen mérlegelek, és okos döntések hozok. Elengedek minden olyan dolgot, ami nem szolgálja a javamat, befogadom a számomra hasznos történéseket, és dolgokat.

Vízöntő

Küzdeni fogok a szerelemért, és nem gyűlölködöm többé. Nyitott vagyok az új dolgokra, és hajlandó vagyok a változásokra.

Halak

Bízom saját döntőképességemben, el tudom dönteni, hogy mi hasznos számomra, és mi nem. A választásaim következményeit büszkén vállalom. Tárt karokkal, és szívvel, őszintén készen állok egy új kapcsolatra.

tudasfaja.com

Hirdetés