Kezdőlap EZOTÉRIA Csillagjegyed megmondja kiket iktass ki az életedből, mert megmérgezik a tiéd!

Csillagjegyed megmondja kiket iktass ki az életedből, mert megmérgezik a tiéd!

Hirdetés

A számodra mérgező személyek teljesen le tudják szívni az energiádat. Nem hagyhatod, hogy leterheljenek és megfosszanak az erődtől. A legjobb, ha föléjük kerekedsz. 

A csillagjegyed alapján ezeket a személyeket kell eliminálnod az életedből, hogy könnyíthess az életeden.

Hirdetés

Kos

Veleszületett tulajdonságod, hogy mindenben, amivel a foglalkozol, a legjobbként teljesíts. A legkevésbé van szükséged olyan emberekre, akik arra mennek, hogy aláássák a sikereidet.

Bika

Azok az emberek, akik állandóan hazudnak neked, teljesen megrendítenek a stabilitásodban. Csak olyanokkal vedd körbe magad, akik teljes mértékben megbízhatóak, töltelék emberekre nincs szükséged.

Ikrek

Egy igazán jó kedélyű, szeretetteljes ember vagy, aki nem engedheti, hogy negatív emberek mérgezzék az életét. Éld az életed a saját szabályaid szerint és ne engedd, hogy bárki is meggyőzzön az ellenkezőjéről.

Rák

Rákként kiváló képességgel rendelkezel az érzelmeid kifejezésében. Gyakorlatilag bárkinek őszintén meg tudsz nyílni. Akinek nem tetszik, hogy ilyen őszintén vallasz az érzelmeidről, az nem való az életedbe.

Oroszlán

Magabiztos és rendíthetetlen vagy. Pontosan tudod, hogy mire vagy képes és mit értél el az életedben. Ne tűrd meg azokat, akik kétkedést akarnak szülni benned önmagaddal kapcsolatban.

Szűz

Mindent analizálsz, vizsgálsz, ami azt jelenti, hogy nagyon jól ki tudod szúrni a negatív embereket. Bízz a megérzéseidben és zárj ki mindenkit, aki rossz érzést kelt benned vagy megkérdőjelezi a gondolkodásodat.

Mérleg

Képes vagy egy dolgot több oldalról is szemlélni és szeretsz közös nevezőre jutni másokkal. Eliminálnod kell azokat az embereket, akik csak azért sem hajlandóak együttműködni és keresik a konfrontálódási lehetőségeket.

Skorpió

Nehezedre esik bízni az emberekben. Különleges képességed van megérezni, hogy ki nem őszinte, így jobb, ha ezeket az embereket kizárod az életedből.

Nyilas

Szabad vagy, mint a madár és független. Ez jelenti számodra a boldog életet. Ha valaki le akar láncolni téged, az nem való a közeledbe.

Bak

Keményen dolgozol és igyekszel mindent magadnak megteremteni. Távolíts el minden olyan személyt az életedből, aki nem értékeli a szorgosságodat és az igyekezetedet.

Vízöntő

Igazi úttörő vagy és mindennél többre értékeled a függetlenséget. Zárj ki minden személyt, aki nem hagy neked elegendő teret a virágzáshoz. Nincs szükséged olyanokra, akik fojtogatnak.

Halak

Te vagy a legkedvesebb csillagjegy. Folyamatosan másokat helyezel magad elé. Bárki, aki álnok módon kihasználja ezt, nem való az életedbe.

tudasfaja.com

Hirdetés