Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Csillagjegyed elárulja milyen öltözet áll neked a legjobban!

Csillagjegyed elárulja milyen öltözet áll neked a legjobban!

Minden nő imád öltözködni, azonban fontos, hogy tisztába legyünk azzal, milyen öltözet talál leginkább személyiségünkhöz. Születési dátumunk alapján ezt is megtudhatjuk!

 

Kos

Akkor érzik a legjobban magukat, ha egyenruhát vesznek magukra, de fontos az is számukra, hogy vastag, kényelmes anyagból legyen. Kedvenc színük az erős piros, az ibolya lila, és a vörösesbarna. A klasszikus, és letisztult stílust kedvelik, és minden évszakban stílusosan öltözködnek.

Bika

Romantikus, és mégis erős személyiségek. Mindig odafigyelnek arra, hogy az alkalomnak megfelelően legyenek felöltözve, mindig összeszedettek, és elegánsak.

Ikrek

Rajonganak a divatért, ezért mindig naprakészen öltözködnek. Nem szeretik, ha szembe jön az utcán ugyanaz a kabát, ami rajtuk is van, ezért nagyon egyediek. Trendi, és extravagáns darabokat hordanak.

Rák

Színesen öltözködnek, kedvenc színük a kék, a narancssárga, de a zöldért is rajonganak. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy milyen fehérneműt hordanak, itt is igyekeznek a legújabb divatot követni.

Oroszlán

Szeretnek kihívóan, de mégis elegánsan öltözködni. Ha egy új ruhadarabhoz jutottak, arról mindenki tudni fog. Nagyon sok kiegészítő darabot használnak.

Szűz

Imádják a bézs, a barna, és a kék minden árnyalatát. Nagyon figyelnek a részletekre, és mindig kifogástalanul öltözközködnek. Olyan ruhadarabokat viselnek inkább, amelyben fényderül csodálatos alakjukra.

Mérleg

Nagyon romantikus alkatok, éppen ezért a romantikus stílusú ruhákat részesítik előnyben. Soha nem sajnálják a pénzt a legújabb stílusú darabok beszerzésére.

Skorpió

Mindig a figyelemfelkeltő ruhákat részesítik előnyben. A vörös, zöld, és kék színű ruhákat kedvelik leginkább, a lényeg mindig számukra az, hogy ők legyenek a legvonzóbbak.

Nyilas

Nagyon fontos számukra, hogy a legjobb minőségű legyen az adott darab. Különleges alkalmakra mindig valami kifinomult darabot választanak. Úgy öltözködnek, hogy elámulsz a csodálattól, ha találkozol velük.

Bak

Egy-egy kedvenc példányukat akár hosszú évekig is viselik. Nem az a legfontosabb számukra, hogy a legutolsó divat szerint öltözzenek. Viszont szeretik lenyűgözni az ismerőseiket.

Vízöntő

Színes, és díszes ruhákban járnak leginkább. A divatról kétféle véleményük van: vagy azt gondolják, hogy pazarlás ruhákra költeni, vagy az összes spórolt pénzüket elköltik.

Halak

Imádják a különleges divatirányzatokat, úgy öltözködnek mindig, mintha most léptek volna ki a kifutóról. Meg vagy győződve róla, hogy amit egy Hal csillagjegyű emberen látsz, sose vennéd fel. Közben pedig számára minden jól áll.

loading...