Kezdőlap AKTUÁLIS Családja jelentette be a szörnyű hírt – Meghalt az ismert sorozatsztár

Családja jelentette be a szörnyű hírt – Meghalt az ismert sorozatsztár

Hirdetés

81 éves korában meghalt Maggie Peterson, a The Andy Griffith Show sztárja.

 

Hirdetés

A Facebook-oldalán a családja megosztotta, hogy Maggie vasárnap álmában halt meg.A bejegyzés szerint Peterson egészségi állapota akkor fordult rosszabbra, amikor a férje, Gus Mancuso 2021-ben, 88 évesen Alzheimer-kórban meghalt.

„Maggie azt akarta, hogy ez a közösség tudja, milyen sokat jelentett neki az a szeretet, amit a rajongóktól és barátoktól kapott.Annak ellenére, hogy távol volt a családjától, az a sok szeretet és odaadása segített neki abban, hogy ne érezze magát egyedül.

Sokszor megemlítette nekünk, hogy nem tudta elhinni, milyen nagylelkűek vagytok. Ezek mind pozitív hatással voltak az életére, és segítettek neki a nehéz időszakban.

Maggie egészségi állapota rosszabbra fordult férje, Gus halála után, és megkönnyebbültünk, hogy most már örökre vele lehet” – olvasható a bejegyzésben.Margaret Ann Peterson 1941. január 10-én született Greeleyben, Colorado államban. Legemlékezetesebb szerepe a 60-as években képernyőn lévő The Andy Griffith Show-ban volt, ahol a karaktere beleszeret a sheriffbe.

A család szerint a következő hetekben privát istentiszteletet tartanak majd a színésznőért – írja az USA Today Entertainment.
Hirdetés