Kezdőlap AKTUÁLIS Cibálták, rugdosták, ütötték a magyar celebet, kórházban kezelték Megyeri Csillát

Cibálták, rugdosták, ütötték a magyar celebet, kórházban kezelték Megyeri Csillát

Hirdetés

Mint a Blikk megírta, a műsorvezető ki nem hagyta volna a szülővárosa legnagyobb zenei fesztiválját.

 

Hirdetés

A szórakozással töltött este helyett azonban úgy tudjuk, szóváltásba keveredett a pultnál két másik vendéggel, amely tettlegességig, sőt verekedésig fajult.

A lapunk által elért szemtanúk úgy mesélték, Csilla – akit hiába hívtunk, nem szeretett volna nyilatkozni az üggyel kapcsolatban – egy helyi hölggyel keveredett szóváltásba, majd dulakodásba, végül ennek a hölgynek a párja ütötte meg a műsorvezetőt.

Az esetet végignézők szerint a férfi többször is megütötte Csillát, azonban abban nem értettek egyet, ki kezdte a vitát: volt, aki szerint a Nyerő Páros legutóbbi évadának győztese is hibás volt abban, hogy elfajultak az események, míg akadnak, akik szerint a műsorvezető csupán megvédte magát.Lapunknak az egyik szemtanú arról számolt be, hogy a vitázók nem voltak teljesen ismeretlenek egymásnak.

– Úgy tudom, a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt. Először a srác párjával kezdtek el beszólogatni egymásnak, megjegyzéseket tettek, kinevették a másikat. Aztán egymásra öntöttek egy-egy pohár italt, majd verekedni kezdtek. Utána folytatódott a kiabálás, majd a srác a hajánál fogva kezdte el rángatni Csillát, lecibálta a földre, utána pedig elkezdte rugdosni is. Ekkor érkeztek meg a biztonságiak, hogy szétválasszák őket – emlékezett vissza egy fesztiválozó az incidensre.

A nem mindennapi eset sok bulizót is felzaklatott.“Az egész kevesebb volt, mint egy perc, attól kezdve, hogy a nő odalépett hozzájuk. Mire a közönség felfogta, mi történt, már vége is volt” – számolt be a hirtelen jött botrányról egy másik szemtanú, aki maga is megdöbbent az eseten.

Kerestük a Campus fesztivál szervezőit az ügyben, ám nem kívántak részletes tájékoztatást adni a történtekkel kapcsolatban.

“Köszönjük a megkeresést, de a vendégeinkkel kapcsolatos kérdéseket az érintett feleknek kellene feltenni” – jött a válasz a debreceni fesztivál szervezőitől.

Szerettük volna megtudni, a verekedés miatt indul-e eljárás, ám a Hajdú-Bihar megyei Rendőrkapitányság csak rövid tájékoztatást adott.“Megkeresésük alapján tájékoztatjuk önöket, hogy ilyen ügyben nem történt rendőri intézkedés”  állt a válaszukban.

Úgy tudjuk, Megyeri Csilla sérüléseit a Kenézy Gyula Kórházban ápolták és információink szerint látleletet is vetetett fel, ennek köszönhetően órákon keresztül tartózkodott az intézményben. – írja a Blikk

Hirdetés