Kezdőlap AKTUÁLIS Celine Dion második ifjúságát éli: 17 évvel fiatalabb szeretőre tett szert

Celine Dion második ifjúságát éli: 17 évvel fiatalabb szeretőre tett szert

Hirdetés

Az énekesnő számos nehézségen ment keresztül a múlt év óta, hiszen férjét, Rene Angelil-t legyőzte a rák, tavaly 73 éves korában hunyt el. A pár 1994-ben mondta ki a boldogító igent, 3 gyermekük van.

 

Hirdetés

Akárcsak Jennifer Lopez, Celine Dion is az egyik táncosa mellett találta meg a boldogságát. A 49 éves, kanadai énekesnő mesébe illő szerelmi történetet él meg, a 17 évvel fiatalabb Pepe Munoz mellett. De ki is az énekesnő párja?

Pepe Munoz, 32 éves, spanyol férfi, aki a divat nagy kedvelője, illetve Celine Dionegyik táncosa.

Úgy tűnik, hogy a művésznő életében egy új szakasz vette kezdetét, mely magába foglalja a divattal kapcsolatos változásait is. Ugyanis, egyre merészebb ruhákban mutatkozik, mindemellett volt bátorsága a Vogue Magazinnak meztelenül pózolni.

Celine Dion, 2016 végén, a CBS-nek adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy Rene Angelilen kívül, nem létezett más férfi az életében. Majd így emlékezett vissza: “Ő 38 éves volt, és emlékszem, hogy nagyon jóképűnek tűnt. Jól nézett ki, és azt a benyomást keltette, hogy egy bizakodó ember, aki nem fog gyerekként bánni velem.”

21 év házasság után az énekesnő özvegyen marad: “Mielőtt elhagyott bennünket, nagyon nehéz volt, úgy nekem, mint a gyermekeknek. Borzasztó volt látni őt, ahogyan napról napra szenved. Amikor meghalt, az a gondolat keringett bennem, hogy már nem fáj neki, és nem szenved. Megérdemelte, hogy ne szenvedjen.” – mondta az énekesnő.

Forrás:twice.hu

 

Hirdetés