Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Borzalmas hír rázta meg az országot – Elhunyt az ismert magyar rádiós

Hirdetés

Gyors lefolyású, súlyos, méltósággal viselt betegség után 76 éves korában elhunyt Süli Ferenc, siófoki újságíró, szerkesztő, a Somogyi Néplap és a Somogyi Hírlap korábbi munkatársa, valamint a Balatoni Futár című regionális magazin alapítója – adta hírül a sonline.hu hírportál.

 

Hirdetés

 

Sokoldalú médiakarrier

Süli Ferenc karrierje során számos médiumban dolgozott. A media1.hu cikkében kiemeli, hogy Süli korábban a Part FM rádióban műsorvezetőként is tevékenykedett, valamint a Somogy TV-ben is gyakran feltűnt kérdezői szerepben.

Az újságíró széleskörű szakmai tapasztalatával és elkötelezettségével vált ismertté és elismertté a régióban.

Hosszú évek a helyi médiában

Süli Ferenc évtizedeken át szolgálta a helyi közösséget a sajtóban. A Somogyi Néplap és a Somogyi Hírlap munkatársaként számos cikket írt, amelyekkel hozzájárult a helyi események és hírek közvetítéséhez.

Emellett a Balatoni Futár alapítójaként és szerkesztőjeként is jelentős szerepet vállalt a Balaton környéki hírek és információk terjesztésében.

Emlékezés és tisztelet

Süli Ferenc halálával a helyi média és a közösség egy jelentős alakját veszítette el. Munkássága és elhivatottsága révén számos emlékezetes pillanatot és értékes tartalmat hagyott hátra. Kollégái és barátai mély tisztelettel emlékeznek rá, kiemelve emberségét, szakmai hozzáértését és elhivatottságát.A helyi közösség és a média világában betöltött szerepe miatt Süli Ferenc emlékét sokan őrzik majd.

Az általa írt cikkek, készített műsorok és alapított magazinok továbbra is emlékeztetnek minket elkötelezettségére és munkásságára. Nyugodjon békében!

Hirdetés