Kezdőlap AKTUÁLIS Borzalmas és tragikus veszteség: gyászol Vujity Tvrtko

Borzalmas és tragikus veszteség: gyászol Vujity Tvrtko

Szenczy Sándor korai halála nagyon megérintette Vujity Tvrtkót, aki hosszú, szívbemarkoló üzenettel búcsúzott el tőle – írja a Blikk. A riporter Facebook-oldalán méltatta az elhunyt érdemeit, akihez személyes, baráti szálak is fűzték.

 

 

Szenczy Sándor a Baptista Szeretetszolgálat emeritus elnöke volt; mindössze 57 évesen érte a halál, melynek híre az egész országot megrázta. Megözvegyült felesége, Katalin konduktor, mozgássérült gyerekekkel foglalkozik. Öt gyermekük és négy unokájuk született, családjuk számára fontos töretlen hitük, és a gondviselésbe vetett bizalom.

“Szenczy Sándor, alapító elnök emeritus, 1965-2022. Sándor, áldott vagy és áldás voltál! Millióknak, de legfőképp nekünk. Köszönjük!”

– emlékezett meg az elhunytról Baptista Szeretetszolgálat.Vujity Tvrtko sem tért még napirendre a történtek fölött; sorai közvetlen, fájdalmasan szép képet festenek az elhunytról.

Amikor feketébe fordult a Nap, s mégis megéri SZERETNI… Jóságával és szeretetével Ő ezen a világon is a Mennyország lakója volt. A földi Mennyországé. Mert Sándor maga volt a megtestesült jóság és szeretet. Ő volt az EMBER, aki mindig ki tudta mondani azt a szót, hogy „SZERETLEK”; és Ő volt az, aki szavakkal leírhatatlan erőt és bátorítást adott a szenvedőknek. Eddig tartott a testi erő, elköltözött hát a lélek vándora; ám szívének szeretete ott ragyog mindazokban, akiket valaha erősített, megsegített

– írta hosszú posztjában néhai barátja személyiségéről.“Mélyen meghajolva emberi nagyságod előtt, én sem tudok mással búcsúzni, Tőled: NAGYON SZERETLEK, ÉS ÖRÖKKÉ SZERETNI FOGLAK HŐSÖM ÉS PÉLDAKÉPEM, SZENCZY SÁNDOR…”

– zárta közös fotókkal kísért sorait.loading...