Kezdőlap EGÉSZSÉG Bódi Margó és az értisztítás: ezzel a házi főzettel gyógyította meg magát!

Bódi Margó és az értisztítás: ezzel a házi főzettel gyógyította meg magát!

Hirdetés

A természetes gyógyászat a sztárok életében sem idegen, az emberek számára pedig mi sem lehet nagyobb bizonyíték a természetes gyógymódra, mint egy közismert személyiség gyógyulása.

Bódi Margót érte az a súlyos betegség, amelynek következtében képtelen volt egyenesen menni, elfelejtette a szavakat és infúziós kezelésre szorult. Az orvosi kezelésnek és a csodafőzetének hála ma már túl van a stroke veszélyén és járja az országot férjével.

Hirdetés

“Nem kötelező ez a kúra, de hát itt van a családom, akikért felelősséggel tartozom. Így félévente megyek, túlesek rajta. Van úgy, hogy befekszem egy hétre a szanatóriumba, de most nyáron például ambuláns betegként oldottam meg a dolgot.

Ez az infúzió tisztítja az ereket, és ennek köszönhetően már rögtön a kúra után is sokkal jobban érzem magam. De van egy csodafőzetem is, amit citromból és fokhagymából készítek. Ebből naponta egy decit megiszom, és ezeknek köszönhetően újra ugyanolyan jól érzem magam, mint jó pár évvel ezelőtt. Szerencsére már sem Gusztinál, sem nálam nincs nyoma azoknak az idegelhalásoknak, amelyek a férjemnél például 200 forintos nagyságúak voltak.” -írja a kiskegyed.

Azok számára, akik kételkedve vagy egyáltalán nem hisznek a természet gyógyászatban eláruljuk Bódi Margó csodafőzetét, ami segítette őt abban, hogy ma is egészségesen élje mindennapjait.

Az értisztítás a fő funkciója ennek a főzetnek, ami emellett a fogyókúrát is hatékonyabbá teszi. Öt darab fokhagymát szedjünk gerezdekre és 5 (bio) citromot kockázzunk fel héjával együtt.

Mindezeket egy liter ásványvízben főzzük puhára, amikor kihűlt, öntsünk hozzá még egy kis ásványvizet és egy evőkanál almaecetet. A legvégén turmixoljuk össze az egészet, majd öntsük egy csatos üvegbe, de semmiképp ne műanyagba! 1 decilitert fogyasszunk el belőle minden nap, ami segít feloldani az érfalról a lerakódott zsírokat.

Hirdetés