Kezdőlap EZOTÉRIA Betette az orchideát a hálószobájába. Így változott meg az élete!

Betette az orchideát a hálószobájába. Így változott meg az élete!

Egy nő fogta az orchideát és betette a hálószobájába. Pár nap elteltével hihetetlen változást tapasztalt, amit most el is árulunk Önöknek!

 

Mindannyian tartunk otthon növényeket, hogy színesebbé, dekoratívabbá tegyük a lakást. Vannak azonban olyan növények, melyek képesek javítani az energia áramlást, tisztítani a levegőt és a béke, az ellazulás, a boldogság érzését megteremteni.

A Föld legnépesebb növénycsaládjának tagja, elbűvölő, misztikus és varázslatos, ez az orchidea. Jelenleg mintegy 25 000 fajtája ismert, melyek változatos forma-, és színvilággal rendelkeznek.

A növényvilág legfigyelemreméltóbb virága, szemet gyönyörködtető látványán kívül,számtalan előnyt rejt magában. Ebből adódóan a szépségipar – elsősorban a kozmetikai termékek készítői – nem hagyhatták ki eme növény jótékony hatásainak kiaknázását. Számtalan szépségre gyakorolt pozitív hatása van, amit leginkább arckémek, szépségmaszkok formájában hasznosíthatunk.

A negatív energiák semlegesítése csökkenti a stresszt, javítja az egészséget és segít boldog pillanatokat megélni. Az orchideával pozitív energiát teremthetsz otthonodban vagy az irodában.

A feng shui szerint az orchidea erősíti az energiákat és javítja a lakásban élők életét. Hosszú életű virágai sokféle méretűek és formájúak lehetnek, édes, kellemes illata megnyugtatja az elmét és javítja a kedélyállapotot. Éjszakánként oxigént bocsát ki, a legjobb a hálószobában tartani.

loading...