Kezdőlap AKTUÁLIS Betelt a pohár, Bochkor Gábor kitálalt mindenről

Betelt a pohár, Bochkor Gábor kitálalt mindenről

Bochkor Gábor interjúban mesélt többek között mesés nyaralásukról kislányával.

“A lányommal voltunk kettesben Spanyolországban, Valenciában, és nem is igazán tipikus nyaralás volt, hanem teljesen hétköznapi életet éltünk.

 

Tehát jártunk vásárolni, főztünk együtt, elmentünk vacsorázni, felfedeztük a környéket, autóztunk, szóval egy ilyen városi nyaralás volt, amit kettesben töltöttünk és ő is azt mondta, hogy sokkal jobb volt, mint mondjuk egy törökországi vagy mexikói tengerparti út. Ilyen igazi apa-lánya program volt, és ez volt igazából a nyaralásunk” – mesélte a műsorvezető a Naphírének.

Sokszor bosszantja a róla megjelenő cikkek

Azt sem tagadja, hogy tisztában vele, hogy valamit kimondanak a rádióban, aztán órákon belül már viszontlátja a sajtóban, és ez bosszantja időnként. Leginkább akkor, ha nagyon túlzó cikkről van szó.“Épp hogy elhangzik valami és mikor befejezzük a műsort 10-kor, már egy órával később már látjuk, hogy valamelyik mondatomból egy cikk keletkezett. Látom ezeket a cikkeket. Van amikor bosszant, nem is annyira, amikor a rádióműsorból esetleg kikerül és valamilyen módon az interpretálják, de például amikor három napig voltam beteg, egy megfázás volt, vagy egy nagyon rövid covid, akkor gyakorlatilag majdnem a halálhíremet keltették és aggódva hívtak fel barátok. Ez a része, ez bosszant. De én magamtól teljesen visszafogtam bárminemű nyilatkozatot, meg nem látom nagyon értelmét. Amit el akarok mondani, elmondom az rádióban, vagy az ATV képernyőjén” – mondta Bochkor.

Visszatér a képernyőkre

Visszatér az ATV képernyőjére a #Bochkor és vele együtt természetesen Bochkor Gábor is. Sokat jelent számára ez a műsor, nagyon élvezi is.“Nagyon vártam mert nagyon szeretem. Nézd, nyilvánvalóan hasonlóan provokatív, hasonlóan megosztó, ahogy mi témákról beszélgetünk, az, amit nagyon szeretek benne, azok a vendégek. Tehát, hogy nem egyedül, vagy félig-meddig monológban történik mindez, hanem ott ül négy ember, egyébként az egyik nagyon vicces, a másik megfontoltabb, komolyabb, a harmadik más miatt érdekes, tehát egy témára négyen reflektálnak, és vitatkozunk, röhögünk és picit húzzuk egymást. Ez egy teljesen más hangulat, mint a rádióműsorban. Ezért szeretem nagyon és ezért vártam is!”

loading...