Kezdőlap AKTUÁLIS Berki Krisztián temetése – Senki nem számított rá, hogy ezt teszi Pamela...

Berki Krisztián temetése – Senki nem számított rá, hogy ezt teszi Pamela és Mazsi

Hirdetés

Hódi Pamela és Berki Mazsi rossz kapcsolata azóta tart, amióta Berki a nyilvánosság előtt is felvállalta szerelmét Mazsival.

 

Hirdetés

 

Mindig volt feszültség a két nő között, azonban múlt péntek óta minden megváltozott. Berki Krisztián halálának reggelén a fájdalom, a veszteség, a tragédia minden eddigi nézeteltérést felülírt, átvette a helyét az együttérzés és a gyász.

A veszteségük is közös, hiszen bár Pamela és Krisztián évekkel ezelőtt új életet kezdett más oldalán, közös gyermekük, Natasa Zselyke egy életre összekötötte őket.
A május 6-ai reggel volt igazán fordulópont az életükben, ami egy életre megváltoztatta a kapcsolatukat. Miután Berki a bérelt lakása teraszán összeesett, és életét vesztette, a két nő csaknem egyszerre érkezett a helyszínre.

A TV2 Tények felvételén is látszódik, hogy szinte egymásba kapaszkodva próbálták feldolgozni, hogy Krisztián nincs többé. Bár Mazsinak és Pamelának nem volt túl rózsás a viszonya, a Bors megtudta, most egymást vigasztalva próbálják feldolgozni a tragédiát.

Egy, a Pamelához közel álló ismerős arról számolt be, mindkét nő rendkívül nehéz napokat él át.Pamelának a szakításuk után nagyon megromlott a viszonya Krisztiánnal, éveken keresztül a médiában, a nyilvánosság előtt zajlott a harcuk. Neki most elsősorban a kislánya miatt kell erősnek maradnia, de közben igyekszik támogatni a megtört Mazsit is. Mindkettőjük számára ez nagy veszteség, egymást próbálják lelkileg is segíteni.

Kapcsolatban vannak, és miközben visszavonultan gyászolnak, a gyakorlati kérdésekben is igyekeznek együttműködni, például arról is egyeztetnek, hogy milyen módon adják meg a végtisztességet Krisztiánnak. Ilyenkor nem könnyű dönteni a temetés körüli kérdésekről.

Az talán segít a jelenlegi helyzetben, hogy egy ideje kapcsolatuk rendeződni látszódott, és igaz, hogy nem voltak barátnők, de sikerült elásniuk a csatabárdot” – mondta el a lapnak az ismerős. 

Minden lépésüket összehangolják

A barát szavait alátámasztja, hogy a tragédia utáni legnehezebb, első két napban is egyeztetett egymással a két nő, amikor a nyilvánosság felé fordultak. Úgy tudjuk, megállapodtak abban, hogyan kommunikáljanak a nyilvánosság felé. Bár furcsa egybeesésnek is gondolhatnánk, hogy mindketten egy-egy megható fotóval búcsúztak Krisztiántól, minden bizonnyal ezt is egyeztették. Míg Pamela Natival, Mazsi a kis Emmával közös, fekete-fehér fotót posztolt, azonos mondatok kíséretében: „Fájdalmunk leírhatatlan”.

Hirdetés